3 tips om je medewerkers te motiveren


Als je een team om je heen hebt, dan wil je als ondernemer het liefst dat je medewerkers -net zoals jij zelf – er op gebrand zijn om iedere dag opnieuw alles uit de kast te halen. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Hoe zorg jij als manager ervoor dat je jouw medewerkers ondersteunt en motiveert?

Jarenlang stond ik zelf op de winkelvloer. Als bedrijfsleider heb ik leiding gegeven aan kleine en grote teams. En ook nu ben ik via Kooplust bezig met het coachen en motiveren van mensen op de winkelvloer. Toen deze vraag dus op mijn bordje belandde, had ik al snel een paar belangrijke tips op een rijtje staan. Deze keer in een video, in plaats van in een blog.

Heb je geen team van medewerkers om je heen? Ook dan is de video de moeite van het kijken waard. Want af en toe is het net zo hard nodig om jezelf te motiveren. Check de 3 tips die ik voor je in petto heb door op onderstaande video te klikken.

Heb je de video bekeken? Dan ben ik benieuwd naar jouw visie. Wat doe jij om je medewerkers (of jezelf) te motiveren? Laat je reactie achter in de Facebook groep van Kooplust.

Ook als je vragen hebt over wat ik vertel in de video: laat het me weten!

MOEITELOOS EN SNEL HET VERKOOPTEAM VAN JE WINKEL
trainen op service

Twijfel je weleens over je eigen verkoopvaardigheden? Omdat jouw verkooptechnieken zelf zijn aangeleerd? Of ben je juist heel tevreden over je eigen inspanningen, maar mis je 'dat stapje extra' bij je verkoopmedewerkers? Is een meer gemotiveerd of commerciëler verkoopteam iets wat hoog op jouw wensenlijstje staat?

Dan is de Kooplust Service Academy voor jou. Want dat programma helpt jouw winkel naar een hogere omzet, blijere klanten en gemotiveerde medewerkers.

Afbeelding via Pixabay.

OVER DE AUTEUR

Ik ben Marian, eigenaresse van Kooplust. Via Kooplust help ik winkels meer klanten aan te trekken en meer te verkopen aan die klanten. Daarbij richt ik mijn focus vooral op zelfstandige winkeliers met een stenen winkel (in allerlei branches). Ben jij ondernemer in de retailbranche? Dan wil ik jou helpen groeien. In je ondernemersvaardigheden, of in je omzet. Klik hier om te lezen hoe Kooplust jouw winkel kan helpen.

Marian

BEKIJK DEZE BLOGS OOK EENS

55 inspirerende retail quotes

55 inspirerende retail quotes
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Meer hulp voor jouw winkel?

Naast het schrijven van blogs, biedt Kooplust diverse diensten aan om jou als zelfstandige winkelier te helpen bij de groei van jouw winkel. Klik op onderstaande knop om te lezen hoe Kooplust jou kan helpen met jouw winkel. 

Don`t copy text!