3 tips om je medewerkers te motiveren - Kooplust

3 tips om je medewerkers te motiveren

Als je een team om je heen hebt, dan wil je als ondernemer het liefst dat je medewerkers -net zoals jij zelf – er op gebrand zijn om iedere dag opnieuw alles uit de kast te halen. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Hoe zorg jij als manager ervoor dat je jouw medewerkers ondersteunt en motiveert?

Jarenlang stond ik zelf op de winkelvloer. Als bedrijfsleider heb ik leiding gegeven aan kleine en grote teams. En ook nu ben ik via Kooplust bezig met het coachen en motiveren van mensen op de winkelvloer. Toen deze vraag dus op mijn bordje belandde, had ik al snel een paar belangrijke tips op een rijtje staan. Deze keer in een video, in plaats van in een blog.

Heb je geen team van medewerkers om je heen? Ook dan is de video de moeite van het kijken waard. Want af en toe is het net zo hard nodig om jezelf te motiveren. Check de 3 tips die ik voor je in petto heb door op onderstaande video te klikken.

.

Heb je de video bekeken? Dan ben ik benieuwd naar jouw visie. Wat doe jij om je medewerkers (of jezelf) te motiveren? Laat je reactie achter in de Facebook groep van Kooplust.

Ook als je vragen hebt over wat ik vertel in de video: laat het me weten!

Afbeelding via Pixabay.

Nog meer (exclusieve) tips ontvangen?

Schrijf jezelf dan in voor de Inspiratiemails. Via de Inspiratiemails ontvang je wekelijks praktische tips voor je winkel (niet te lezen op de website van Kooplust!), toegang tot exclusieve events en af en toe een aanbieding om samen te werken met Kooplust. En: als bonus een ebook met 50 tips om klanten te winnen voor jouw winkel!

Je gegevens worden verwerkt volgens het privacybeleid van Kooplust.