Nieuwsgierig hoe Kooplust jouw winkel kan helpen?


Lees hier welke diensten Kooplust aanbiedt om jou te helpen in de groei van je omzet en je ondernemersvaardigheden. Naast het schrijven van blogs en e-books, doet Kooplust namelijk nog veel meer. Hulp nodig met jouw winkel? Of wil je een groep zelfstandige winkeliers inspireren? Dan ben je bij Kooplust aan het juiste adres.

RETAIL ACADEMY

Dit online programma van Kooplust leert je via welke routekaart jouw winkel meer klanten en meer omzet binnenhaalt. En nog beter dan dat: het neemt twijfels weg over welke aanpak jouw winkel vandaag de dag het beste resultaat oplevert.

SERVICE ACADEMY

Maak kennis met de Service Academy. In dit online programma leert je team de zes stappen om een gedenkwaardig verkoopgesprek te creëren. Zo’n gesprek waarvoor je klant de volgende keer een blokje omrijdt om speciaal naar jouw winkel te komen.

KOOPLUST ALS SPREKER EN TRAINER

Op zoek naar een spreker die een groep zelfstandige winkeliers inspireert? En het liefst iemand die praktische tips geeft, de taal van winkeliers spreekt en er niet voor terugdeinst om hun een (liefdevolle en spreekwoordelijke) schop onder hun kont te geven? Dan ben je bij Kooplust aan het goede adres.

KOOPLUST EVENT

5 Masterclasses. Allemaal om de groei van jouw winkel een megaboost te geven. Op een inspirerende locatie, in het gezelschap van ambitieuze andere winkeliers, met een heerlijke lunch en natúúrlijk ongelooflijk veel ideeën en tips. Dat is waar het Kooplust Event voor staat.

Deze teksten vallen onder het auteursrecht van Kooplust. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te kopiëren of herpubliceren.