Nieuwsgierig hoe Kooplust jouw winkel kan helpen?


Lees hier welke diensten Kooplust aanbiedt om jou te helpen in de groei van je omzet en je ondernemersvaardigheden. Naast het schrijven van blogs en e-books, doet Kooplust namelijk nog veel meer. Hulp nodig met jouw winkel? Of wil je een groep zelfstandige winkeliers inspireren? Dan ben je bij Kooplust aan het juiste adres.

Kooplust Retail Academy - Maak winst met jouw winkel

RETAIL ACADEMY

Dit online programma van Kooplust leert je via welke routekaart jouw winkel meer klanten en meer omzet binnenhaalt. En nog beter dan dat: het neemt twijfels weg over welke aanpak jouw winkel vandaag de dag het beste resultaat oplevert.

Social Media Klantmagneet Club

De must-have oplossing voor je winkel. Leer hoe jouw winkel een ware klantmagneet wordt via social media en bespaar uren tijd op je online activiteiten.

Kooplust Winkelscan - Waar kan jouw winkel in verbeteren

WinkelScan

Een bezoek van Kooplust aan jouw winkel en in 1 dag een plan op maat maken voor de groei van jouw lokale winkel? Dan is de WinkelScan van Kooplust geknipt voor jou.

Kooplust Jaartraject - Coach voor jouw winkel

Jaartraject

Een jaar van complete transformatie voor jou en je winkel. Intensieve 1-op-1 begeleiding voor retailondernemers die door willen breken naar de top.

JAARPLANNER

De enige agenda speciaal voor zelfstandige winkeliers. Al je dagelijkse to-do’s, je plannen voor de komende maanden, de resultaten van je winkel en checklijsten voor wat je winkel te doen staat, vinden hun plekje in deze agenda.

Kooplust To-Doplanner - Taken lijst voor in de winkel

TO-DOPLANNER

Iedere dag een handig overzicht maken van alle to-do's op jouw winkelvloer? Deze to-doplanner is de tool die dan niet mag ontbreken.

Kooplust als spreker - Marian Bekkers

KOOPLUST ALS SPREKER EN TRAINER

Op zoek naar een spreker die een groep zelfstandige winkeliers inspireert? En het liefst iemand die praktische tips geeft, de taal van winkeliers spreekt en er niet voor terugdeinst om hun een (liefdevolle en spreekwoordelijke) schop onder hun kont te geven? Dan ben je bij Kooplust aan het goede adres.

Don`t copy text!