KOOPLUST SOCIAL

MEDIA KLANTMAGNEET

CLUB

De must-have oplossing voor je winkel. Leer hoe jouw winkel een ware klantmagneet wordt via social media en bespaar uren tijd op je online activiteiten.

Ben je er klaar mee om iedere keer opnieuw te zoeken naar ideeën voor de socialmedia-berichten van je winkel?


Vraag je jezelf af waarom je berichten geen likes of reacties krijgen?


Moe van het posten op social media zonder volgers terug te zien op je winkelvloer?


Social media.

Je weet dat je winkel er vandaag de dag niet onderuit kan. Maar wat zou het een verademing zijn als je er veel minder tijd aan kwijt was. Staren naar je scherm, zoekend naar inspiratie voor je volgende bericht, nadenken over welke tekst je zal typen, het maken van de perfecte foto… Het kost je uren en uren tijd. En dan heb je na het plaatsen van die post eigenlijk nog geen idee of dit nu telt als een goed bericht.

 (Twee likes, een reactie van je moeder en nul bezoeken aan je winkelvloer later gok je van niet.)

Tijd om het geheim te onthullen hoe jouw winkel een ware klantmagneet wordt op social media.

De Social Media Klantmagneet Club helpt jouw winkel met:


VOORBEELDTEKSTEN VOOR JE SOCIALMEDIA-BERICHTEN

Ontvang iedere maand 30 voorbeeldteksten die je mag gebruiken voor je social media pagina’s. Nadenken over wat je kan posten en hoe je berichten zo opstelt dat ze voor interactie zorgen, behoren hiermee definitief tot de verleden tijd. En dat scheelt uren tijd! (En om het je nog makkelijker te maken, geven we je ook een foto-suggestie bij iedere voorbeeldtekst.)


MAANDELIJKSE CONTENT-KALENDER

Leveren de voorbeeldteksten niet genoeg inspiratie? In de maandelijkse content-kalender krijg je nog tientallen ideeën voor waarover je een bericht kan plaatsen. En niet alleen aan je reguliere posts is gedacht: de content-kalender bevat ook maandelijkse suggesties voor je Stories en Reels.EXCLUSIEVE MASTERCLASSES

In de maandelijkse online Masterclass krijg je tips & trucs over hoe jouw winkel een ware klantmagneet wordt op social media. Kortom: je gaat vol zelfvertrouwen aan de slag op social media, wetende dat je jouw tijd besteedt aan het toepassen van alleen de beste en meest succesvolle strategieën.


VRAAG & ANTWOORD-SESSIES

Zit je met vragen over social media? Stel ze tijdens de maandelijkse Vraag & Antwoord sessie. Zo heb jij een plek waar je een oplossing vindt voor je frustraties over social media en zorgen we ervoor dat je niet vastloopt in je socialmedia-strategie.Schrijf je vandaag nog in voor de Social Media Klantmagneet Club...

...en start met het creëren van meer volgers, meer interactie en meer klanten voor je winkel.

SOCIAL MEDIA KLANTMAGNEET CLUB

MAANDABONNEMENT

€ 49

JAARABONNEMENT

€ 490

Prijs exclusief BTW

Drie redenen om je aan te melden voor de Social Media Klantmagneet Club 

Tja, en nu denk je misschien: “Ik plaats al berichten en Reels op mijn socialmedia-kanalen, hoe helpt die Social Media Klantmagneet Club me dan?” Drie redenen:

  • Het scheelt je uren tijd. Hoe lang ben jij nu bezig met het bedenken waar je volgende bericht of Story over gaat en het schrijven van een bijbehorende tekst? Met de maandelijkse content-kalender is het allemaal al voor je gedaan. (Heb je eindelijk tijd voor een paar van die taken op je to-do-lijst die je maar niet afkreeg.)
  • Je vergroot je resultaat. Tuurlijk plaats je al met regelmaat op social media, maar haal je er ook het MAXIMALE uit? Verzamel je dagelijks nieuwe volgers, reageren volgers op je berichten en zie je je volgers terug op je winkelvloer? In de Social Media Klantmagneet Club leren we je hoe je dat aanpakt (en hebben we een groot deel van het werk al voor je gedaan in de content-kalender die je maandelijks ontvangt).
  • Werken aan je socialmedia-strategie is weer leuk. Want wanneer die taak minder tijd kost én meer oplevert, krijg je er vanzelf weer meer plezier in. En loop je toch nog tegen de een of andere frustratie aan? Via de Vraag & Antwoord sessie helpen we jou weer op weg.

Veelgestelde vragen

WAAR GAAN DE MAANDELIJKSE MASTERCLASSES OVER?

Iedere maand staat er in de Masterclass een nieuw onderwerp rondom social media op de agenda. De onderwerpen die in de komende maanden aan bod komen zijn:

  • Ideeën om snel en simpel Reels te maken
  • Hoe je teksten schrijft voor socialmedia-posts die je volgers raken (+ veelgemaakte fouten/ HII formule)
  • Hoe je ‘evergreen’ content maakt: ofwel posts en Reels die je kan hergebruiken
  • Videoscripts om je producten en winkel te promoten

Ieder half jaar wordt er bij de deelnemers van de Social Media Klantmagneet Club geïnventariseerd waar zij graag een Masterclass over willen zien. Zo zorgen we ervoor dat de inhoud van de Masterclasses aansluiten op wat onze Klantmagneten zoeken.

KAN IK MIJN ABONNEMENT OP IEDER MOMENT OPZEGGEN?

Kies je voor een maandabonnement, dan kan je op ieder moment je abonnement stopzetten. Je behoudt toegang tot het lesplatform tot aan het einde van de maand waarvoor je betaald hebt. Sluit je een bijvoorbeeld een maandabonnement af op 5 september en zeg je op 23 oktober op, dan loopt je maandabonnement door tot en met 4 november.

Een jaarabonnement loopt altijd door tot het einde van het jaar waarvoor je betaald hebt. De verlenging van je jaarabonnement kan je op ieder moment stopzetten. Sluit je bijvoorbeeld een jaarabonnement af op 5 september en zeg je op 23 oktober op, dan loopt je abonnement door tot en met 4 september het jaar daarop.

HOEVEEL TIJD KOST DEELNAME AAN DE SOCIAL MEDIA KLANTMAGNEET CLUB ME?

Eigenlijk kan je beter vragen hoeveel tijd dit programma je scheelt. 😉 Want met de maandelijkse content-kalender hoef je nooit meer na te denken over wat te posten op de socialmedia-kanalen van je winkel. Dus uren naar je scherm staren, ideeën verzinnen waar je berichten over kunnen gaan, teksten typen hertypen: het hoeft allemaal niet meer. Bedenk eens wat je in die uren allemaal kan doen...?

De maandelijkse Masterclasses duren 30 tot 60 minuten, de duur van de Vraag & Antwoord sessies is afhankelijk van het aantal vragen dat binnenkomt.

verandert het tarief voor de social media klantmagneet club in de toekomst?

Het tarief wordt in de toekomst verhoogd, maar niet voor bestaande leden. Jij blijft dus altijd het tarief betalen waarvoor je jezelf inschrijft - hoe lang je ook lid blijft van de Social Media Klantmagneet Club. 

Schrijf je jezelf op enig moment uit voor de Social Media Klantmagneet Club en wil je jezelf op een later moment opnieuw inschrijven? Dan betaal je vanaf dat moment wel het nieuwe, dan geldende, tarief.

Hoe lang krijg ik toegang tot de content bij aanmelding?

Je blijft toegang houden tot je content van de Social Media Klantmagneet Club zo lang je lid blijft. Zeg je jouw abonnement op, dan vervalt ook je toegang tot het lesplatform. Omdat we deze dienst tegen een laag tarief aanbieden, kunnen we kostentechnisch gezien helaas geen onbeperkte toegang tot het lesplatform verlenen.

Schrijf je vandaag nog in voor de Social Media Klantmagneet Club...

...en start met het creëren van meer volgers, meer interactie en meer klanten voor je winkel.

SOCIAL MEDIA KLANTMAGNEET CLUB

MAANDABONNEMENT

€ 49

JAARABONNEMENT

€ 490

Prijs exclusief BTW

© 2024, Kooplust  I  Algemene voorwaarden   I  Privacybeleid  I  Contact

Don`t copy text!