Retail workshop of training voor zelfstandige winkeliers


Zoek je iemand die een inspirerende retail workshop of training geeft voor zelfstandige winkeliers? Iemand die praktische tips geeft, de taal van winkeliers spreekt en er niet voor terugdeinst om hun een (liefdevolle en spreekwoordelijke) schop onder hun kont te geven? Dan ben je bij Kooplust aan het goede adres.

Hoe ziet een lezing of training van Kooplust eruit?

Een retail workshop, lezing of training van Kooplust is een interactieve bijeenkomst van 30 minuten tot een hele dag, waarbij Kooplust een groep vanaf 10 personen inspireert en praktische tips geeft. Onderstaand vind je meer info over de onderwerpen waarover Kooplust lezingen en workshops geeft.

retail workshop

HOE JE KLANTEN WINT VOOR JE WINKEL

Is het vandaag de dag nog mogelijk de klant te verleiden tot een bezoek aan de winkel? De afgelopen jaren had vrijwel iedere winkel te maken met flink dalende bezoekersaantallen. Maar er zijn (nog steeds) allerlei kansen om klanten te winnen. In deze workshop of lezing horen deelnemers met welke magneetstrategie je meer klanten aantrekt, welke 3 fouten vrijwel alle winkels maken bij hun pogingen om meer klanten te winnen en waarom het aantrekken van klanten net lijkt op een voetbalwedstrijd.

retail workshop

HOE JE MEER VERKOOPT AAN JE KLANTEN

Hoe haal je meer omzet binnen zonder korting te geven? In deze training vertelt Kooplust hoe één winkel binnen enkele dagen 1800 euro extra omzet binnensleepte (zonder korting of kosten) en hoe een andere het voor elkaar kreeg 12 keer zoveel van een artikel te verkopen binnen één week. Na deze training weten de deelnemers precies hoe ze inspelen op onbewust koopgedrag, wat dé cruciale locatie in een winkel is om klanten meer te laten kopen, en hoe we allemaal verleid worden meer stuks te kopen dan we eigenlijk van plan waren.

Wat anderen zeggen

"

Marian geeft een zeer praktisch gerichte seminarie, boordevol tips, die je als winkelier meteen in de praktijk kan omzetten.


Filip Lanszweert 

Fedelin

"

Marian geeft ondernemers hele praktische handvatten, dat is haar kracht! Zonder grote investeringen meteen resultaat.


Fleur de Best

Gebra

"

Marian heeft een hele fijne manier van presenteren, het was tot het laatst toe interessant.


Yvonne Vlaardingerbroek

Het Dierenparadijs

"

Zelden een cursusleider meegemaakt die zo goed voorbereid was als Marian. Fantastisch, het zorgt voor een grote betrokkenheid van de deelnemers.


Janny Freriks 

Dibevo

"

Marian heeft een goede manier van spreken, haar verhaal komt duidelijk en helder over. Ook de samenwerking is meer dan prettig te noemen! Ze nam alle tijd en moeite om zaken met ons door te nemen en we schakelen haar bij een volgende gelegenheid graag weer in.


Cliantha Hooi

FGHS

"

Ik heb heel veel inspiratie opgedaan. Ook al veel nieuwe ideeën ter plekke opgedaan. Ik ga er verder mee, zodat de verbeteringen onze winkel naar een hoger plan tillen. Het liefst had ik meer tijd met Marian gehad, wil alles van haar horen!


Chantal Masseus

Masseus Mode

Hoe het werkt

Via de knop op deze pagina vraag je een offerte aan voor jouw lezing of training. Een mail sturen naar info@kooplust.com mag ook. Wil je liever eerst persoonlijk kennismaken? Dat kan op het Kooplust-kantoor te Deurne (Noord-Brabant) of telefonisch.

Het tarief voor een lezing of training is afhankelijk van de hoeveelheid maatwerk, de grootte van de groep en de tijdsduur. De tarieven starten vanaf 2000 euro.

Gaan we samen aan de slag? Dan vindt er twee weken voorafgaand aan de training of lezing een telefonisch intakegesprek plaats, waarbij Kooplust inventariseert wat jij de deelnemers wil meegeven tijdens de bijeenkomst. Zo zorgen we samen voor een verhaal op maat dat past bij de groep.

Vraag nu je offerte aan

Don`t copy text!