Stap eens uit je routine


Elke dag weer diezelfde routine. Kassa klaar, deur open, klanten begroeten, producten verkopen, aanvullen, prijzen. En dan nog een stuk of wat klusjes die je telkens herhaalt. Het kan een beetje saai worden. Voor jou, maar ook zeker voor je klant. Dus…

Bedenk eens iets geks. Doe eens wat anders dan normaal. Maak er een feestje van. Voor jou en voor je klant.

Neem eens een voorbeeld aan onderstaand filmpje van een tuincentrum. Een beetje creativiteit (en misschien een gehuurde butler-outfit) is alles wat het kost. Verras je klanten!

https://www.youtube.com/watch?v=ex6y7uTTBx0
SCHRIJF JE IN VOOR DE GRATIS INSPIRATIEMAILS VAN KOOPLUST
Ontvang tijdelijk dit e-book cadeau

Via de Inspiratiemails ontvang je wekelijks praktische tips voor je winkel (niet te lezen op de website van Kooplust!), toegang tot exclusieve events en af en toe een aanbieding om samen te werken met Kooplust. En: nu tijdelijk als bonus het e-book 'De 5 stappen om een slechtverkopend product te slijten' als cadeau bij je inschrijving.

Je gegevens worden verwerkt volgens het Privacybeleid van Kooplust.


Afbeelding via Pixabay.

OVER DE AUTEUR

Ik ben Marian, eigenaresse van Kooplust. Via Kooplust help ik winkels meer klanten aan te trekken en meer te verkopen aan die klanten. Daarbij richt ik mijn focus vooral op zelfstandige winkeliers met een stenen winkel (in allerlei branches). Ben jij ondernemer in de retailbranche? Dan wil ik jou helpen groeien. In je ondernemersvaardigheden, of in je omzet. Klik hier om te lezen hoe Kooplust jouw winkel kan helpen.

Marian

BEKIJK DEZE BLOGS OOK EENS

13 manieren om je klant te bedanken

13 manieren om je klant te bedanken
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Meer hulp voor jouw winkel?

Naast het schrijven van blogs, biedt Kooplust diverse diensten aan om jou als zelfstandige winkelier te helpen bij de groei van jouw winkel. Klik op onderstaande knop om te lezen hoe Kooplust jou kan helpen met jouw winkel. 

Don`t copy text!