KOOPLUST ALS

spreker & TRAINER

VOOR WIE

Op zoek naar een spreker of trainer voor een groep zelfstandige winkeliers of winkelmedewerkers? Dan ben je bij Kooplust aan het juiste adres.

WAT

Een lezing of training is een interactieve bijeenkomst van 30 minuten tot een hele dag, waarbij Kooplust een groep vanaf 10 personen inspireert en praktische tips geeft.

TARIEF

Het tarief van een lezing of training is afhankelijk van de hoeveelheid maatwerk, de grootte van de groep en de tijdsduur. De tarieven starten vanaf € 1.500.

ONDERWERPEN

Hoe je meer klanten wint voor je winkel. Is het vandaag de dag nog mogelijk de klant te verleiden tot een bezoek aan de winkel? De afgelopen jaren had vrijwel iedere winkel te maken met flink dalende bezoekersaantallen. Maar er zijn (nog steeds) allerlei kansen om klanten te winnen. In deze workshop of lezing horen deelnemers met welke magneetstrategie je meer klanten aantrekt, 3 fouten die vrijwel alle winkels maken bij hun pogingen om meer klanten te winnen en waarom het aantrekken van klanten net lijkt op een voetbalwedstrijd.

Hoe je meer verkoopt aan je klanten. Hoe haal je meer omzet binnen zonder korting te geven? In deze training vertelt Kooplust hoe één winkel binnen enkele dagen 1800 euro extra omzet binnensleepte (zonder korting of kosten) en hoe een ander het voor elkaar kreeg 12x zo veel van een artikel te verkopen binnen 1 week. Na deze training weten deelnemers precies hoe ze inspelen op onbewust koopgedrag, wat dé cruciale locatie in een winkel is om klanten meer te laten kopen, en hoe we allemaal verleid worden meer stuks te kopen dan we eigenlijk van plan waren.

Jij als klantenmagneet van je winkel. Hoe wordt jij als winkelier of winkelmedewerker dé reden dat klanten terugkeren naar je winkel? Het antwoord ligt in je service en de mate waarin je klanten weet te verrassen. In deze lezing of training vertelt Kooplust hoe PIEK-momenten het verschil maken, waarom klanten verrassen helemaal niets hoeft te kosten en brainstormen deelnemers hoe zij de volgende dag minimaal 1 klant gaan verrassen.

HOE WERKT HET?

  • check
    Via de knop op deze pagina vraag je een offerte aan voor jouw lezing of training. Een mail sturen naar info@kooplust.com mag ook. Wil je liever eerst persoonlijk kennis maken? Dan kan op het Kooplust kantoor te Deurne (Noord-Brabant) of telefonisch.
  • check
    Gaan we samen aan de slag? Dan vindt er twee weken voorafgaand aan de training of lezing een telefonisch intakegesprek plaats, waarbij Kooplust inventariseert wat jij de deelnemers mee wil geven tijdens de bijeenkomst. Zo zorgen we samen voor een verhaal op maat wat past bij de groep.

WAT ZEGGEN ANDEREN?

PRAKTISCH

Marian geeft een zeer praktisch gerichte seminarie, boordevol tips, die je als winkelier meteen in de praktijk kan omzetten.


Filip Lanszweert, Fedelin

RESULTAAT

Marian geeft ondernemers hele praktische handvatten, dat is haar kracht! Zonder grote investeringen meteen resultaat.


Fleur de Best, Gebra

INTERESSANT

Marian heeft een hele fijne manier van presenteren, het was tot het laatst toe interessant.


Yvonne Vlaardingerbroek, Het Dierenparadijs 

VOORBEREID

Zelden een cursusleider meegemaakt die zo goed voorbereid was als Marian. Fantastisch, het zorgt voor een grote betrokkenheid van de deelnemers.


Janny Freriks, Dibevo

HELDER

Marian heeft een goede manier van spreken, haar verhaal komt duidelijk en helder over. Ook de samenwerking is meer dan prettig te noemen! Ze nam alle tijd en moeite om zaken met ons door te nemen en we schakelen haar bij een volgende gelegenheid graag weer in.


Cliantha Hooi, FGHS

INSPIRATIE

Ik heb heel veel inspiratie opgedaan. Ook al veel nieuwe ideeën ter plekke opgedaan. Ik ga er verder mee, zodat de verbeteringen onze winkel naar een hoger plan tillen. Het liefst had ik meer tijd met Marian gehad, wil alles van haar horen!


Chantal Masseus, Masseus Mode

Ben jij op zoek naar iemand die de taal van winkeliers en winkelmedewerkers spreekt, hen nieuwe inzichten biedt en iemand die er niet voor terugdeinst om hen een (liefdevolle en spreekwoordelijke) schop onder hun kont te geven? Dan bij je bij Kooplust aan het goede adres. Van een lezing of workshop van Kooplust mag je verwachten dat deze inspirerend en praktisch zijn. Kortom: geen wollige taal, een heleboel nieuwe ideeën en tips die met ieder budget uit te voeren zijn. Neem gerust contact op voor meer info!