Het b-woord. Wat moet je er mee?


Beleving. Het modewoord in retail. We moeten allemaal aan de beleving. Leuk hoor, maar wat is beleving dan eigenlijk?

Die vraag krijg ik met regelmaat. “Wat is beleving en hoe vertaal ik dat naar mijn winkelvloer?” Nu had ik natuurlijk weer een blog kunnen tikken met het antwoord, maar ik besloot het deze keer maar eens anders aan te pakken.

Ik heb de camera erbij genomen en een video gemaakt met het antwoord (en nu klinkt dat misschien heel simpel, maar geloof me… die camera op de juiste plek, goede belichting, mijn hoofd op camera… het heeft een aantal zweetdruppeltjes gekost).

Wil jij weten hoe jij beleving aan jouw winkelvloer toevoegt? Bekijk dan de video om mijn antwoord te horen.

Misschien heb jij na het zien van deze video ook wel een vraag aan mij. Een vraag die ik in een volgende video kan beantwoorden. Stuur je vraag dan door naar info@kooplust.com!

SCHRIJF JE IN VOOR DE GRATIS INSPIRATIEMAILS VAN KOOPLUST
Ontvang tijdelijk dit e-book cadeau

Via de Inspiratiemails ontvang je wekelijks praktische tips voor je winkel (niet te lezen op de website van Kooplust!), toegang tot exclusieve events en af en toe een aanbieding om samen te werken met Kooplust. En: nu tijdelijk als bonus het e-book 'De 5 stappen om een slechtverkopend product te slijten' als cadeau bij je inschrijving.

Je gegevens worden verwerkt volgens het Privacybeleid van Kooplust.


OVER DE AUTEUR

Ik ben Marian, eigenaresse van Kooplust. Via Kooplust help ik winkels meer klanten aan te trekken en meer te verkopen aan die klanten. Daarbij richt ik mijn focus vooral op zelfstandige winkeliers met een stenen winkel (in allerlei branches). Ben jij ondernemer in de retailbranche? Dan wil ik jou helpen groeien. In je ondernemersvaardigheden, of in je omzet. Klik hier om te lezen hoe Kooplust jouw winkel kan helpen.

Marian

BEKIJK DEZE BLOGS OOK EENS

De winkel als kroeg

De winkel als kroeg

Hoe je omgaat met kopieergedrag

Hoe je omgaat met kopieergedrag

De winkel wordt een ontmoetingsplek

De winkel wordt een ontmoetingsplek
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Meer hulp voor jouw winkel?

Naast het schrijven van blogs, biedt Kooplust diverse diensten aan om jou als zelfstandige winkelier te helpen bij de groei van jouw winkel. Klik op onderstaande knop om te lezen hoe Kooplust jou kan helpen met jouw winkel. 

Don`t copy text!