Het b-woord. Wat moet je er mee? - Kooplust

Het b-woord. Wat moet je er mee?

Beleving. Het modewoord in retail. We moeten allemaal aan de beleving. Leuk hoor, maar wat is beleving dan eigenlijk?

Die vraag krijg ik met regelmaat. “Wat is beleving en hoe vertaal ik dat naar mijn winkelvloer?” Nu had ik natuurlijk weer een blog kunnen tikken met het antwoord, maar ik besloot het deze keer maar eens anders aan te pakken.

Ik heb de camera erbij genomen en een video gemaakt met het antwoord (en nu klinkt dat misschien heel simpel, maar geloof me… die camera op de juiste plek, goede belichting, mijn hoofd op camera… het heeft een aantal zweetdruppeltjes gekost).

Wil jij weten hoe jij beleving aan jouw winkelvloer toevoegt? Bekijk dan de video om mijn antwoord te horen.

 

Misschien heb jij na het zien van deze video ook wel een vraag aan mij. Een vraag die ik in een volgende video kan beantwoorden. Laat je vraag dan zeker achter in de comments onder deze blog. Wie weet pik ik jouw vraag er uit om in een volgende video te behandelen.

En tot slot: wat versta jij eigenlijk onder beleving? Ben je het met me eens, of vul jij beleving op een andere manier in? En wat doe jij op je winkelvloer om die beleving te vertalen? Geef jouw mening in de comments. Ik lees alles en probeer zoveel mogelijk te reageren!

 

Nog meer (exclusieve) tips ontvangen?

Schrijf jezelf dan in voor de Inspiratiemails. Via de Inspiratiemails ontvang je wekelijks praktische tips voor je winkel (niet te lezen op de website van Kooplust!), toegang tot exclusieve events en af en toe een aanbieding om samen te werken met Kooplust. En: als bonus een ebook met 50 tips om klanten te winnen voor jouw winkel!

Je gegevens worden verwerkt volgens het privacybeleid van Kooplust.

 

Afbeelding via Pixabay.