Visual Merchandising inspiratie: & Other Stories - Kooplust retail blog

Visual merchandising inspiratie: & Other Stories

Onlangs opende in Londen het nieuwe concept & Other Stories, het wat duurdere zusje van H&M. Voor de inrichting van de winkel zijn volop ideeën gehaald uit de succesvolle street blogs van de laatste jaren. In elk hoekje worden klanten geïnspireerd met combinatiemogelijkheden en laat POS materiaal zien wat de eigenschappen van een product zijn. Hopelijk geven de onderstaande foto’s volop aanknopingspunten hoe je jouw klanten in de winkel beter kan inspireren via visual merchandising!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Streetstyle foto’s bij de artikelen die de klant direct een beeld geven hoe het product gecombineerd kan worden. Ook met beperkte ruimte kun je op creatieve manieren meer laten zien.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nodig je klant uit om producten te testen. & Other Stories plaatst een make-up tafel -compleet met stoel en spiegel – en plaatst een extra bordje waarop bezoekers uitgenodigd worden de make-up kwasten te proberen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Laat je klant zien hoe het product er uit ziet wanneer het gedragen wordt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vertel waar je als winkel voor staat (en geef de klant meteen een extra aankoopprikkel).

 

Nog meer (exclusieve) tips ontvangen?

Schrijf jezelf dan in voor de Inspiratiemails. Via de Inspiratiemails ontvang je wekelijks praktische tips voor je winkel (niet te lezen op de website van Kooplust!), toegang tot exclusieve events en af en toe een aanbieding om samen te werken met Kooplust. En: als bonus een ebook met 50 tips om klanten te winnen voor jouw winkel!

Je gegevens worden verwerkt volgens het privacybeleid van Kooplust.