Live Coaching Sessie

Aanmeldformulier

Op dinsdag 15 november om 20.30 uur vindt er een BONUSsessie plaats behorende bij de gratis cursus 'De 7 stappen om de omzet van je winkel te laten groeien'.
Tijdens deze BONUSsessie is er ruimte voor live coaching: Marian maakt in de uitzending een plan op maat voor de omzetgroei van een winkel. Via onderstaand formulier meld je jouw winkel hiervoor aan. Je kan in het formulier aangeven of je jouw gegevens anoniem door wil geven, of dat je winkel tijdens de uitzending met naam en toenaam genoemd mag worden.

Er wordt 1 winkel geselecteerd waarvoor tijdens de uitzending een plan wordt gemaakt, er is dus geen garantie dat jouw winkel wordt geselecteerd bij het invullen van dit formulier.

E-mailadres
Voornaam
Achternaam
Winkelnaam
Wat voor type winkel heb je? Bijvoorbeeld kledingwinkel, kookwinkel of verlichtingszaak.
Op wat voor locatie is je winkel gevestigd? Bijvoorbeeld in een drukke winkelstraat of op een locatie buiten het winkelcentrum.
Hoe lang bestaat je winkel?
Hoe groot is het team dat werkzaam is in je winkel?
Wat was de omzet van je winkel in het jaar 2019, 2020 en 2021? Deze gegevens worden niet tijdens de live coaching sessie gedeeld, Marian gebruikt deze info alleen als achtergrondinfo om je van een goed advies te kunnen voorzien.
Hoe heeft jouw bonbedrag zich de afgelopen 3 jaren ontwikkeld? Is deze gestegen, gedaald of gelijk gebleven? Deze gegevens worden niet tijdens de live coaching sessie gedeeld, Marian gebruikt deze info alleen als achtergrondinfo om je van een goed advies te kunnen voorzien.
Hoe heeft jouw bezoekersaantal zich de afgelopen 3 jaren ontwikkeld? Is deze gestegen, gedaald of gelijk gebleven? Deze gegevens worden niet tijdens de live coaching sessie gedeeld, Marian gebruikt deze info alleen als achtergrondinfo om je van een goed advies te kunnen voorzien. 
Wat heb je zelf al geprobeerd om de omzet van je winkel te verhogen?
Wat denk je zelf dat jouw belangrijkste stap is om de omzet van je winkel te verhogen?
Welke andere info is voor Marian belangrijk om te weten om jou van een goed advies te voorzien?
Wil je jouw persoonlijke gegevens delen tijdens de live Zoom sessie van 15 november? 
Nee, ik wil dat mijn verhaal anoniem wordt gedeeld.
Ja, Kooplust mag mijn persoonlijke naam en de naam van mijn winkel delen. Ik wil zelf niet live in de uitzending komen om te sparren met Marian.
Ja, Kooplust mag mijn persoonlijke naam en de naam van mijn winkel delen. Ik vind het leuk om live in de uitzending te komen en rechtstreeks vragen te stellen aan Marian.

© 2022, Kooplust  I  Algemene voorwaarden   I  Privacybeleid  I  Contact

Don`t copy text!