GRATIS E-BOOK

Je e-book is onderweg!

Dank je wel voor je aanvraag. We hebben het e-book naar je mailadres gestuurd. Maar wacht... we hebben nog iets voor je!

Binnenkort organiseert Kooplust de gratis Masterclass 'Creëer een omzetknal voor je winkel in Q4’. In deze Masterclass ontdek je hoe je zonder een enorm marketingbudget of het weggeven van kortingen een topresultaat neerzet in de laatste drie maanden van dit jaar. 

Scroll naar beneden om meer te lezen over deze Masterclass. 

In deze Masterclass

leer je:

01

De 7 fases van het omzetgroei-systeem die jou helpen meer omzet te realiseren in Q4.

02

Hoe je in 3 verrassend simpele stappen meer bezoekers naar je winkel leidt in de laatste maanden van dit jaar.

03

De 4 manieren om bezoekers van je winkel (meer) te laten kopen in het vierde kwartaal.

04

De 3 momenten in oktober, november en december die een sleutelrol spelen in je succes.

Als het volgende een belletje doet rinkelen, mag je deze Masterclass niet missen...

Je wil leren hoe je in het vierde kwartaal meer klanten aantrekt.

Je weet dat de concurrentie in oktober, november en december stevig is. Jij wil je klanten niet verliezen aan de concurrent. Sterker nog: jij wil juist een extra boost in het aantal klanten. Maar hoe je dat precies doet, daar heb je nog een aantal vragen over.

Een omzetknal zorgt ervoor dat jij eindelijk die ene wens kan vervullen.

Of je met die extra omzet nu een beter belegde boterham voor jezelf wil smeren, het gemis aan omzet tijdens de coronacrisis wil compenseren of een extra medewerker wil aannemen zodat jij wat meer rust krijgt: deze Masterclass is voor jou.

Je zoekt een overzicht wat je moet doen in Q4 om resultaat te boeken.

Dat er een gigantische kans ligt voor je winkel in het vierde kwartaal, daar ben je van overtuigd. Soms overweldigt het je alleen een beetje: want wat staat je eigenlijk allemaal te doen? Wees gerust: na deze Masterclass weet je het exact en staat alles op een rijtje.

Als het idee van een fikse omzetgroei -die je passie, je winkel, een betere toekomst geeft- jouw hart een sprongetje van geluk laat maken: deze GRATIS masterclass is jouw ticket om die droom waar te maken. 

Ben je live aanwezig bij deze online Masterclass, dan ontvang je een speciaal extraatje.

Zie het maar als een soort digitale goodiebag. Neem je live deel aan de Masterclass op het door jou gekozen tijdstip, dan ontvang je een complete Q4-checklijst voor je winkel. In deze checklijst vind je een overzicht van alle taken die jouw winkel in oktober, november en december uit moet voeren om een maximale omzetplus te behalen.

Deze bonus is alleen beschikbaar wanneer je live aanwezig bent bij de online Masterclass, dus reserveer je plekje hier om de Q4-checklijst te ontvangen >>

Een persoonlijk bericht van Marian Bekkers, eigenaresse van Kooplust

Weet je wat mijn marketingbudget voor Kooplust was in de eerste drie jaar dat mijn onderneming bestond?

0 euro.

En toch wist ik daarmee een winstgevend bedrijf op te bouwen. Natuurlijk deed ik aan marketing om klanten aan te trekken, maar ik koos daarvoor gratis tactieken (zoals het schrijven van blogs en nieuwsbrieven).

Langzaamaan steeg mijn marketingbudget. Van een paar honderd euro in 2016, naar een paar duizend euro in de jaren daaropvolgend, en een paar tienduizend euro in de afgelopen drie jaren.

Die gratis tactieken heb ik overigens niet opgegeven, hoor. Ik schrijf nog steeds blogs en nieuwsbrieven. Maar ik combineer dat ondertussen wel met betaalde tactieken, die mij sneller resultaat en daarmee tijdswinst opleveren om bijvoorbeeld meer klanten te helpen.

Nu heb jij natuurlijk geen bedrijf als Kooplust. Maar je worstelt misschien wel met de uitdaging van een beperkt marketingbudget.

Wees gerust: ook voor winkels zijn er talloze gratis en goedkope manieren om je zaak te promoten en klanten aan te trekken. Ik heb de afgelopen 10 jaar met heel wat zelfstandige winkels samengewerkt, en gezien dat het kan. Dat je (ook in korte tijd en met een beperkt budget) je omzet fiks kan laten groeien. En weet je?

Jij kan het ook.

Als je winkel nu nog niet draait zoals je graag zou willen, dan betekent het niet dat het onmogelijk is.  Het betekent alleen dat jij je kennis moet uitbreiden over wat resultaat oplevert (en wat niet).

De komende maanden staat er een gigantische kans op je te wachten. Het vierde kwartaal van het jaar is namelijk hét moment waarop consumenten hun euro’s laten rollen en op zoek zijn naar allerlei cadeaus, verwennerijen en items die de feestdagen leuker, mooier of lekkerder maken.

Kortom: het is hét moment waarop jouw winkel een flinke omzetplus kan realiseren. Wil je weten hoe jij dat voor elkaar krijgt met jouw winkel? Dan mag je de nieuwe, gratis Masterclass 'Creëer een omzetknal voor je winkel in Q4' van Kooplust niet missen.

Je kan me tijdens de online Masterclass volop vragen stellen, dus kies hier een tijdstip dat jou het beste past om de Masterclass te volgen >>

Ik hoop je binnenkort te spreken tijdens de Masterclass!

Marian Bekkers

© 2024, Kooplust  I  Algemene voorwaarden   I  Privacybeleid  I  Contact

Don`t copy text!