Je e-book is onderweg! - Kooplust
GRATIS MINI-WORKSHOP

Je mini-workshop is onderweg!

Dank je wel voor je aanvraag. We hebben de mini-workshop naar je mailadres gestuurd. Maar wacht... we hebben nog iets voor je!

Wil jij persoonlijke feedback op jouw plannen voor 2022? Meld jezelf dan aan voor de Masterclass ‘Maak van 2022 het beste jaar ooit voor jouw winkel’.

Scroll naar beneden om meer te lezen over deze Masterclass. 

In deze Masterclass

leer je:

01

Hoe jij van 2022 het beste jaar ooit voor jouw winkel maakt - We nemen jouw plannen voor komend jaar door en ik geef je persoonlijk feedback op wat de juiste stappen zijn voor jouw winkel om van 2022 een topjaar te maken.

02

Het 5-stappenplan om met kop en schouders boven je concurrentie uit te steken.

03

De 3 beste tactieken om klanten tot een bezoek aan je winkel te verleiden.

04

De 4 manieren om klanten (meer) te laten kopen in je winkel.

Je mag deze Masterclass absoluut niet missen als jij...

 ...twijfelt hoe jij je ambities het snelste waarmaakt.

Je wil van 2022 een topjaar maken, maar weet niet zeker hoe je dit het beste aanpakt. Welke van je ideeën helpt je de groei te realiseren die je zoekt? Als je jezelf dat afvraagt, schrijf jezelf dan nu in voor de Masterclass. 

 ...groei zoekt in je omzet en het aantal klanten.

Of je met die extra omzet nu een beter belegde boterham voor jezelf wil smeren, het gemis aan omzet tijdens de coronacrisis wil compenseren of een extra medewerker wil aannemen: deze Masterclass is voor jou.

...maximaal resultaat wil boeken in minimale tijd.

Jij zit nooit zonder ideeën. Maar waar je wel met regelmaat een gebrek aan hebt, is tijd. Het lukt je niet om alles wat er in je hoofd rond spookt in de praktijk te brengen. Wat je daarom wil, is weten welk idee topprioriteit (en voorrang in je agenda) moet krijgen om flinke stappen in je groei te nemen.

Laten we samen aan de slag gaan om van van 2022 jouw beste jaar ooit te maken.

Ben je erbij tijdens de meest interactieve Masterclass van Kooplust ooit? Dan maak je kans op een 1-op-1 brainstormsessie met mij.

Tijdens de Masterclass deel jij je plannen voor 2022, hoor je de ideeën van een heleboel andere zelfstandige winkeliers en werken we samen aan het creëren van de beste groeistrategie voor komend jaar voor jouw winkel.

Om je nóg een extra steuntje in de rug te geven, geef ik tijdens deze Masterclass 3x een 1-op-1 brainstormsessie cadeau. 

Je maakt kans op deze prijs wanneer je live aanwezig bent bij de online Masterclass, dus reserveer je plekje hier >>

Ik hoop je binnenkort te spreken tijdens de Masterclass. Er zijn diverse tijdstippen beschikbaar waarop je de Masterclass kan volgen, dus er is altijd wel een tijdstip dat bij jou past.

Marian Bekkers

© 2023, Kooplust  I  Algemene voorwaarden   I  Privacybeleid  I  Contact

Deze teksten vallen onder het auteursrecht van Kooplust. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te kopiëren of herpubliceren.