Maandag 26 juni 2023 om 10.00 uur en 20.00 uur. Klik op onderstaande knop en schrijf je in. Met Marian Bekkers - coach voor zelfstandige winkeliers sinds 2012. 

WAT JE LEERT

  • Het geheim om via social media klanten naar je winkelvloer te krijgen
  • Hoe je in minder tijd meer omzet realiseert met je socialmedia-strategie
  • De 3 regels om posts te plaatsen die likes, reacties en actie opleveren
  • Hoe je creativiteit en uren nadenken over je posts overbodig maakt – en toch opvalt tussen de concurrentie
  • De 2 manieren om flink tijd te besparen in je socialmedia-strategie

WAT ANDEREN ZEGGEN

"

"Marian legt alles heel mooi en duidelijk uit aan de hand van voorbeelden, waardoor je enorm geïnspireerd geraakt. Ze heeft me ontzettend veel motivatie gegeven om terug aan de slag te gaan en terug te geloven in mijn winkel."


 / Cadeauwinkel Studio Sanne, Antwerpen

"

"Marian zorgt ervoor dat ik niet inkak. Altijd vol inspiratie en enthousiast vertelt ze wat ik kan doen. Marian legt alles zo uit dat ik het heel makkelijk oppak. En het werkt! Keer op keer."


/ Kledingboetiek Kijan, Denekamp

"

"Eigenlijk raad ik iedereen een cursus van Marian aan, alles wat ze neerzet is zo goed onderbouwd en werkt voor 300%. Ik voel dat ze echt begaan is met haar volgers en klanten, ze maakt het echt het verschil."


/ Lindenhorst edelstenen & Mineralen, Dordrecht

COACH VOOR ZELFSTANDIGE WINKELIERS

Marian Bekkers begon haar carrière in retail in 1999 met de voeten op de winkelvloer en richtte in 2012 Kooplust op. Via Kooplust coacht ze zelfstandige winkeliers met een stenen winkel hoe meer omzet en meer klanten binnen te halen. En niet zonder succes, want haar klanten behalen omzetstijgingen van 50%. De blogs, nieuwsbrieven en socialmedia-kanalen van Kooplust staan vol met praktische en inspirerende tips en trokken de afgelopen jaren tienduizenden volgers.

Klaar om meer uit jouw social media kanalen te halen?

© 2024, Kooplust    I       I  Privacybeleid

Don`t copy text!