GRATIS MASTERCLASS

Hoe de omzet van je winkel 45% stijgt met dit omzetgroei-systeem

Omzet binnenhalen is cruciaal voor de toekomst van je winkel. Maar met leeglopende winkelstraten is dat nog niet zo makkelijk. Je probeert vanalles, maar eigenlijk heb je geen flauw idee wat je moet doen om de consument van vandaag te verleiden om over de drempel van jouw lokale stenen winkel te stappen. Gelukkig: na deze Masterclass heb je gezien hoe andere lokale winkeliers hun omzet met 45% hebben laten stijgen, en is ook jouw winkel op weg naar een fikse omzetgroei.

In de gratis Masterclass

leer je:

01

De zeven fases van het omzetgroei-systeem - het systeem waarmee klanten van Kooplust tot 45% omzetgroei voor hun winkel realiseerden.

02

Op welke van de zeven fases jouw winkel zich moet concentreren om binnen enkele weken effect te zien in je kassalade.

03

Hoe je resultaat boekt zonder enorme kosten of inspanningen. Je ontdekt dat een uitgebreid team of doen van gigantische investeringen niet nodig is voor het realiseren van je omzetgroei.

04

Hoe het omzetgroei-systeem ook jouw winkel een flinke stap vooruit helpt, ongeacht je branche of de locatie van je winkel.

05

Dé groeitip voor de doorgewinterde ondernemer. Want ja, ook de ondernemer die niet stilzit en al heel wat activiteiten onderneemt laat groei liggen.

Als het volgende een belletje doet rinkelen, mag je deze Masterclass niet missen...

Je zoekt groei in je ondernemers vaardigheden.

Je wil meer vertrouwen in jezelf opbouwen, het gevoel dat je weet wat je doet en grip hebt op je winkel versterken. Niet meer het idee hebben dat je in 'zomaar' wat doet, maar een duidelijke route uitstippelen naar jouw doel.

Je zoekt groei in je omzet en het aantal klanten.

Of je met die extra omzet nu een beter belegde boterham voor jezelf wil smeren, het gemis aan omzet tijdens de coronacrisis wil compenseren of een extra medewerker wil aannemen: deze Masterclass is voor jou.

Je zoekt een stevige basis voor de toekomst.

Hoe uitdagend de afgelopen jaren misschien ook zijn geweest: jij gelooft in de toekomst van je winkel. Hoe je die continuïteit voor je winkel realiseert en beter inspeelt op de klant van vandaag, daar wil je wel meer over leren.

Als het idee van een fikse omzetgroei -die je passie, je winkel, een betere toekomst geeft- jouw hart een sprongetje van geluk laat maken: deze GRATIS masterclass is jouw ticket om die droom waar te maken. 

Ben je live aanwezig bij deze online Masterclass, dan ontvang je een speciaal extraatje.

Om je te helpen jouw winkel een vliegende start te geven in het realiseren van je omzetgroei, ontvang je een compleet Q4-omzet-actieplan. Ofwel: een plan voor hoe jij de omzet van jouw winkel in het oh-zo-belangrijke vierde kwartaal van dit jaar laat stijgen.

Deze bonus is alleen beschikbaar wanneer je live aanwezig bent bij de online Masterclass, dus reserveer je plekje hier om het actieplan te ontvangen >>

Een persoonlijk bericht van Marian Bekkers, eigenaresse van Kooplust

Al sinds 2012 adviseer ik zelfstandige winkeliers met een of meerdere stenen winkels...

...en door de jaren heen heb ik heel wat ideeën gehoord hoe ondernemers de omzet van hun winkel wilden laten groeien. 

De meeste van die ideeën richtten zich jammer genoeg op de compleet verkeerde zaken. Het werd me daardoor duidelijk dat heel wat ondernemers in het duister tasten hoe je een omzetgroei voor je winkel realiseert. 

Deze Masterclass is een samenvatting van alles wat ik in de afgelopen 10 jaar leerde door honderden zelfstandige winkeliers te helpen bij het realiseren van hun omzetgroei. En ik sta te springen deze lessen met jou te delen, zodat jij niet meer in het duister hoeft te tasten over hoe je een beter resultaat voor jouw winkel creëert. 

Levert het ook jouw winkel een omzetgroei van 45% op, net zoals diverse klanten van Kooplust realiseerden? Ik hoop het samen met jou te ontdekken tijdens de Masterclass. 

Je kan me tijdens de online Masterclass volop vragen stellen - ook over de situatie waarin jouw winkel zich bevindt en jouw kansen op omzetgroei - dus kies hier een tijdstip dat jou het beste past om de Masterclass te volgen >>

Ik hoop je binnenkort te spreken tijdens de Masterclass!

Marian Bekkers

© 2024, Kooplust  I  Algemene voorwaarden   I  Privacybeleid  I  Contact

Don`t copy text!