Maffe Maandag is voorbij!

Het is daarom niet meer mogelijk om gebruik te maken van onderstaande deals.

Geen idee wat maandelijks te posten op social media? Test de Social Media Klantmagneet Club van Kooplust voor slechts 1 euro. In de Social Media Klantmagneet Club ontvang je maandelijks 30 voorbeeldteksten voor je socialmedia-berichten, inspiratie voor je Stories en Reels, toegang tot een exclusieve online Masterclass bomvol tips & trucs om van jouw winkel een ware klantmagneet te maken op social media, en antwoord op al jouw vragen over social media in de maandelijkse Vraag & Antwoord Sessie. Het aanbod om de Social Media Klantmagneet Club te testen voor 1 euro geldt alleen op maandag 24 oktober tot en met 23.59 uur.

Op Maffe Maandag maken we één Kooplust-volger blij met een ‘Ask me Anything’-sessie van 30 minuten. De deadline om kans te maken op deze sessie is helaas al verlopen. Check op deze pagina van welke andere deals je vandaag wél nog gebruik kan maken.

Hoe zorg je ervoor dat jouw winkel NOG beter scoort dan de gemiddelde +20% in de decembermaand? Nou, bijvoorbeeld met een van de marketingacties uit de Feestdagen Plus Cursus van Kooplust. Kooplust helpt je in deze training je marketingacties op te zetten voor de feestmaand. Je ontvangt 6 compleet uitgewerkte marketingacties, inclusief een opzet voor al je e-mails, Facebook-berichten en krantenadvertenties waarmee jij deze marketingacties promoot. We bieden de Feestdagen Plus cursus ALLEEN tijdens deze Maffe Maandag te koop aan – en slechts voor 97 euro.

Een jaar lang samen met Kooplust en andere ambitieuze retailondernemers werken aan de groei van je winkel? Dat kan tijdens het Kooplust Next Level Coachingstraject, dat in januari 2023 van start gaat. Via een klik op de knop hieronder lees je meer over het coachingstraject. Op die pagina vraag je ook een gesprek aan met Marian, waarin we samen bekijken of het traject bij jou past (dit gesprek verplicht je tot niets). Vraag je vandaag – maandag 24 oktober – een gesprek aan en besluit je deel te nemen aan het coachingstraject, dan ontvang je 500 euro korting op je inschrijving.

De vijfde Maffe Maandag Deal: drie keer een lunch met Marian waarin alle vragen over je winkel worden beantwoord. Hoe je kans maakt op die prijs? Heel simpel: plaats een bericht op social media waarin je Kooplust tagt. (Zowel op Facebook als Instagram gebruik je daarvoor @kooplust in je bericht.) Op dinsdag 25 oktober selecteren we drie van de leukste berichten en nodigen we de plaatser uit voor een lunch met Marian.

Je hele team trainen op service voor 10 euro? Ja hoor, tijdens Maffe Maandag krijg je die kans. Klik op de knop hieronder om de Service Academy van Kooplust 1 maand uit te proberen voor 10 euro. In de Service Academy train jij jezelf en/of je team via videolessen op alle onderdelen van het voeren van een goed verkoopgesprek. Een commercieel gesprek, zonder je klant iets aan te smeren. Het aanbod de Service Academy een maand te testen voor 10 euro geldt tot en met maandag 24 oktober om 23.59 uur.

Voor 97 euro: maar liefst 365 ideeën voor je socialmedia-berichten, 12 suggesties voor je etalage en 52 onderwerptips voor je nieuwsbrief. Ofwel: een jaar lang niet meer zoeken naar creatieve inspiratie voor je Facebook- of Instagram‑pagina, je nieuwsbrief en je etalage. Klik op onderstaande knop om op maandag 24 oktober tot 23.59 uur een SocialMedia-Jaarkalender , Nieuwsbrief-Jaarkalender en Etalage-Jaarkalender voor je winkel te bestellen.

Hoe maakt jouw winkel nu een aantrekkelijke nieuwsbrief? Wat zet je erin, hoeveel zet je erin, wanneer verstuur je je nieuwsbrief, en hoe vaak? En hoe prikkel je jouw lezers nu eigenlijk om je winkel te bezoeken? Als je dat wil leren, dan is deze Maffe Maandag Deal voor jou. Tot 23.59 uur op maandag 24 oktober bied Kooplust je de cursus ‘Word een E-mailmarketing Expert’ aan voor slechts 25 euro.

Een kortingsbon ter waarde van 15%, in te leveren op alle diensten van Kooplust. Alleen aan te vragen tijdens Maffe Maandag met een klik op de knop hieronder.

De Stoomcursus Bijverkoop is een 5-delige videocursus voor slechts 15 euro die jou binnen 60 minuten leert hoe jij jezelf en je team laat uitblinken in het realiseren van bijverkoop. De strategieën die je in deze videocursus leert zijn direct toe te passen op je winkelvloer. Op Maffe Maandag schrijf je je tot en met 23.59 uur in voor de Stoomcursus Bijverkoop.

© 2021, Kooplust  I  Algemene voorwaarden   I  Privacybeleid  I  Contact

Don`t copy text!