KOOPLUST RETAIL ACADEMY

Niet-goed-geld-terug-garantie Retail Academy

Hoe werkt de garantie?

Op deze pagina lees je hoe de niet-goed-geld-terug-garantie van de Retail Academy precies werkt en hoe je een aanvraag indient om gebruik te maken van de garantie.

VOORWAARDEN

We willen dat jij volledig tevreden bent over je aankoop van de Retail Academy, maar we willen ook dat je het programma een eerlijke kans geeft en het bijbehorende werk doet. We bieden daarom een niet-goed-geld-terug-garantie, onder de volgende voorwaarden:

  • We verwachten dat je de theorie uit het programma hebt vertaald naar de praktijk. We willen graag dat je het programma écht een kans geeft en tips uittest in je winkel. Om aan te tonen dat je aan de slag bent gegaan vragen we je om bewijs in de vorm van een (volledig) ingevulde Module-checklijst, een (volledig) ingevuld Module-actieplan, een (volledig) ingevuld Brainstorm-Blad of een voor- en na-foto van iets dat je in of rondom je winkel hebt aangepast naar aanleiding van wat je hebt geleerd. Je mag dus kiezen welke van deze zaken je inlevert.
  • We ontvangen graag feedback over waarom de lessen jou onvoldoende opgeleverd hebben.

In de volgende gevallen is het niet mogelijk gebruik te maken van de niet-goed-geld-terug-garantie:

  • Je bent in meer dan 2 Modules begonnen met het bekijken van lessen. We verwachten dat je na het bekijken van twee Modules een goed beeld hebt of de Retail Academy bij je past. Om misbruik van de niet-goed-geld-terug-garantie te voorkomen, storten we het inschrijfgeld niet meer retour wanneer je in meer dan 2 Modules bent gestart met het bekijken van videolessen. Je mag zelf kiezen in welke 2 Modules je start met het bekijken van lessen (je kan hierbij kiezen voor iedere 2 Modules uit: Modules 01 tot en met 07 en de Basismodule over je concept). 
  • Je verzoek om gebruik te maken van de niet-goed-geld-terug-garantie komt later dan 14 dagen na je inschrijving binnen, of we ontvangen binnen 14 dagen geen volledig verzoek met feedback over waarom de lessen je onvoldoende opgeleverd hebben en bewijs dat je de theorie uit het programma hebt vertaald naar de praktijk.
  • Je hebt je voor de tweede keer ingeschreven voor de Retail Academy en je hebt bij je eerste inschrijving gebruikgemaakt van de niet-goed-geld-terug-garantie. 

Na een termijn van 14 dagen na je inschrijving is je deelname definitief en worden betalingen niet meer gecrediteerd. Als je hebt gekozen voor een betaling in termijnen, ben je na 14 dagen verplicht de resterende betaaltermijnen te voldoen.

Nadat we je aanvraag ontvangen, beoordelen we deze uiterlijk binnen 14 dagen. Wordt je aanvraag voor de niet-goed-geld-terug-garantie goedgekeurd, dan ontvang je binnen 30 dagen na goedkeuring je investering retour. 

AANVRAGEN GARANTIE

Wil je gebruik maken van de niet-goed-geld-terug garantie? Vul dan op het onderstaande formulier in en stuur het naar Kooplust toe.

VOORNAAM*
ACHTERNAAM*
E-MAILADRES WAARMEE JE JEZELF AAN HEBT GEMELD VOOR DE Retail Academy*
UPLOAD een (volledig) ingevulde Module-checklijst, een (volledig) ingevuld Module-actieplan, een (volledig) ingevuld Brainstorm-Blad of een voor- en na-foto van iets dat je in of rondom je winkel hebt aangepast naar aanleiding van wat je hebt geleerd:*
VERTEL ONS WAAROM DE LESSEN NIET VOLDOEN AAN JE VERWACHTING: *
0
Deze teksten vallen onder het auteursrecht van Kooplust. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te kopiëren of herpubliceren.