KOOPLUST RETAIL ACADEMY

Retail Academy Partner-Programma

Meld jezelf aan voor een sparringpartner 

In de Retail Academy bieden we je de mogelijkheid om gekoppeld te worden aan een andere deelnemer van het programma: je Retail Academy-partner. Wil je graag dat wij je koppelen aan een andere ondernemer die dit programma volgt, zodat jullie samen met regelmaat kunnen sparren? Vul uiterlijk dinsdag 23 april 2024 je gegevens in op onderstaand  formulier, en wij gaan aan de slag om tussen de andere Retail Academy-deelnemers een partner voor jou te vinden.

VEELGESTELDE VRAGEN

Waarom een partner?

Een partner hebben die jou ondersteunt bij het volgen van een programma als de Retail Academy verhoogt de kans flink dat jij succes boekt met dit programma. Ondernemer zijn kan soms eenzaam zijn, maar dat is geen reden om alles in je eentje te moeten doen. Wanneer je regelmatig met een partner je voortgang en plannen bespreekt, verminder je de kans op het vooruitschuiven van je plannen behoorlijk.

Hoe gaan jij en je partner te werk?

De sleutel tot een succesvol partnerschap is het regelmatig sparren en het volgen van een vaste agenda tijdens jullie afspraken. Het voornaamste doel van jullie afspraken is het bespreken van jullie doelen, het (waar gewenst) geven van feedback en het identificeren van de volgende stap die jullie dichter bij jullie doelen brengt.

Ik raad jullie aan eenmaal per week af te spreken via telefoon of via videobellen (met behulp van bijvoorbeeld Skype of Zoom). Blokkeer 10-30 minuten in jullie agenda en gebruik tijdens jullie afspraak de agenda die je op het online lesplatform vindt.

 

Moeten jij en je partner het programma in dezelfde volgorde en hetzelfde tempo volgen?

Nee, dat is niet nodig. Door de agenda van het online lesplatform te volgen, kan je elkaar helpen ongeacht verschillen in tempo of gevolgde Modules.

In sommige Modules van de Retail Academy geven we je het idee om feedback te vragen aan je Retail Academy-partner over bepaalde onderdelen van je winkel (bijvoorbeeld je socialmedia-berichten of presentaties in je winkel). Je partner hoeft daarvoor niet per se de betreffende Module gevolgd te hebben. Ook zonder de tips uit de videolessen te kennen kan je partner vanuit zijn of haar optiek feedback geven op hoe iets eruit ziet. Dat kan je juist weer nieuwe inzichten geven.

AANMELDEN PARTNERPROGRAMMA

Wil je graag dat wij je koppelen aan een andere ondernemer die dit programma volgt, zodat jullie samen met regelmaat kunnen sparren? Vul uiterlijk woensdag 24 april 2024 je gegevens in op onderstaand formulier, en wij gaan aan de slag om tussen de andere Retail Academy-deelnemers een partner voor jou te vinden. Zorg dat de naam en het e-mailadres dat je invult gelijk zijn aan de gegevens die je hebt gebruikt tijdens je aanmelding voor de Retail Academy.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Don`t copy text!