KOOPLUST LESPLATFORM

No menu items have been found.

Kooplust Lesplatform Helpdesk

Marian en team Kooplust helpen je graag!

Hulp nodig in een van de cursussen die je volgt op het Kooplust Lesplatform? Bekijk eerst onderstaande veelgestelde vragen om te zien of je het antwoord op jouw vraag kunt vinden. Staat jouw vraag er niet tussen? Onderaan vind je een contactformulier waarmee je jouw vraag direct naar de helpdesk van Kooplust stuurt.

VEELGESTELDE VRAGEN

Klik op de vraag om het antwoord te bekijken. Bij de veelgestelde vragen vind je meestal een video waarin je precies terugziet hoe je te werk gaat. Klik daarbij eventueel op het icoontje rechts onderin de video om de video groter in beeld te bekijken.

ALGEMEEN

Hoe log ik in op het online lesplatform?

Onderstaande video legt je uit hoe je inlogt op het online lesplatform van Kooplust.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten of kwijt. Wat nu?

Ben je je wachtwoord vergeten of wil je je wachtwoord wijzigen? Bekijk dan onderstaande video om te ontdekken hoe.

Hoe kan ik de lessen bekijken en lesmaterialen gebruiken?

Bekijk de onderstaande video voor een korte uitleg hoe je de lessen op het Kooplust Lesplatform bekijkt en hoe je lesmaterialen downloadt en gebruikt..

 

Hoe kan ik persoonlijke gegevens wijzigen en inzien?

Wil je je eigen voortgang op het lesplatform bekijken? Of persoonlijke gegevens zoals je naam, e-mailadres en factuuradres inzien of wijzigen? Bekijk dan onderstaande video.

Het lukt me niet om in te loggen. Wat nu?

Als het je niet lukt om in te loggen op het online lesplatform van Kooplust, volg dan onderstaand stappenplan.

Stap 1 - Check of je inlogt op het juiste lesplatform. Kooplust werkt met verschillende lesplatformen, en met regelmaat komt het voor dat een deelnemer op een verkeerd lesplatform probeert in te loggen. Zoek daarom bijvoorbeeld niet naar het lesplatform via Google, maar gebruik altijd de link die we je toesturen in de e-mails. (en sla deze link op in je favorieten). Via deze link log je in op het online lesplatform van Kooplust. 

Stap 2 - Dubbelcheck je wachtwoord. Ben je je wachtwoord vergeten ? Bekijk dan de video elders op deze pagina om te zien hoe je je wachtwoord wijzigt.

Stap 3 - Neem contact op met Kooplust. Hielpen de vorige stappen je niet? Neem dan contact op met Kooplust met behulp van het contactformulier onder aan deze pagina. Daarbij is het belangrijk dat je de volgende gegevens meestuurt:

LET OP: Het sturen van een printscreen is belangrijk om je zo snel mogelijk te kunnen helpen. Er kunnen namelijk talloze dingen fout gaan tijdens het inloggen. Zonder een printscreen weten we niet waar we moeten beginnen met zoeken. Anders gezegd: zonder het toesturen van een prinstscreen duurt het zoeken van de oplossing een stuk langer. Vergeet daarom alsjeblieft niet een printscreen toe te sturen.

Het lukt me niet om een les te bekijken. Wat nu?

Als het je niet lukt video's te bekijken kan dat verschillende oorzaken hebben. Bekijk eventueel eerst de video elders op deze pagina over het bekijken van lessen.

Lukt het bekijken van de les alsnog niet? Neem dan contact op met Kooplust met behulp van het contactformulier onder aan deze pagina. Daarbij is het belangrijk dat je de volgende gegevens meestuurt:

  • De precieze les waarbij je een probleem ervaart en een gedetailleerde uitleg van wat er misgaat. Met een gedetailleerde uitleg bedoelen we bijvoorbeeld niet 'Het lukt me niet om de lessen te bekijken", maar wel 'Het lukt me niet om les M2.01 te bekijken. Als ik de play-knop indruk, blijft de video hangen na ongeveer een minuut en speelt dan niet verder af'.
  • Een printscreen van het scherm waarop te zien is wat jij ziet wanneer je probeert de video te bekijken. Weet je niet hoe je een printscreen maakt? Check dan deze uitleg als je op een Windows computer of laptop werkt, en deze uitleg voor Mac.

LET OP: Het sturen van een printscreen is belangrijk om je zo snel mogelijk te kunnen helpen. Er kunnen namelijk talloze dingen fout gaan tijdens het bekijken van lessen. Zonder een printscreen weten we niet waar we moeten beginnen met zoeken. Anders gezegd: zonder het toesturen van een prinstscreen duurt het zoeken van de oplossing een stuk langer. Vergeet daarom alsjeblieft niet een printscreen toe te sturen.

RETAIL ACADEMY

Hoe maak ik gebruik van de niet-goed-geld-terug-garantie van de Retail Academy?

We willen dat jij volledig tevreden bent over je aankoop van de Retail Academy, maar we willen ook dat je het programma een eerlijke kans geeft en het bijbehorende werk doet. We bieden daarom een niet-goed-geld-terug-garantie, onder een aantal voorwaarden. Om alle details over de niet-goed-geld-terug-garantie te lezen en gebruik te maken van deze garantie, klik je hier.

Waar kan ik de bonussen van de Retail Academy vinden?

De bonussen van de Retail Academy zijn 14 dagen na het sluiten van de inschrijving terug te vinden op het online lesplatform. Je vindt onderstaande bonussen in de losse module 'Bonussen'. 

  • Social media jaarkalender
  • Etalage jaarkalender
  • Nieuwsbrief jaarkalender
  • Promotiegidsen marketingacties

LET OP: Deze bonussen staan dus pas 14 dagen na het sluiten van de inschrijving bij de lesmaterialen van de genoemde lessen.

Hoe bekijk ik de Feestelijke Finalevideo in de Module 'Afsluiting' van de Retail Academy?

De Feestelijke Finalevideo is te bekijken wanneer je alle andere lessen in de Retail Academy hebt afgerond. Heb je dus bepaalde video's nog niet bekeken, dan kan je de Finalevideo nog niet bekijken.

Kan ik mijn deelname aan de Retail Academy stopzetten?

Na het verlopen van de niet-goed-geld-terug-garantie van 14 dagen is het niet mogelijk om je deelname stop te zetten.

Heb je gekozen om het inschrijfbedrag voor de Retail Academy te voldoen in termijnbetalingen? Het tussentijds opzeggen van de termijnbetalingen is helaas (buiten de voorwaarden van de niet-goed-geld-terug-garantie) niet mogelijk. Met je inschrijving ben je namelijk een betaalverplichting aan gegaan voor het volledige inschrijfbedrag.

SOCIAL MEDIA KLANTMAGNEET CLUB

Hoe zet ik mijn deelname aan de Social Media Klantmagneet Club stop?

Simpel: stuur een e-mail naar help@kooplust.com of verstuur het onderstaande contactformulier en laat ons weten dat je jouw abonnement wil stopzetten. Je abonnement en toegang tot het lesplatform lopen door tot het einde van de laatst betaalde termijn. 

Heb je bijvoorbeeld een maandabonnement dat iedere maand op de 15e wordt verlengd en mail je ons op 20 september dat je jouw abonnement stop wil zetten? Dan lopen je abonnement en je toegang tot het lesplatform door tot en met 14 oktober. 

Heb je een jaarabonnement dat jaarlijks op 15 september wordt verlengd en mail je ons op 20 september dat je jouw abonnement stop wil zetten? Dan lopen je abonnement en je toegang tot het lesplatform door tot en met 14 september van het daaropvolgende jaar. 

CONTACTFORMULIER

Kan je het antwoord op je vraag niet vinden? Of loop je alsnog tegen problemen aan? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Door contact op te nemen via dit formulier weten we dat je klant bent van Kooplust en wordt jouw vraag met voorrang beantwoord.

VOORNAAM*
ACHTERNAAM*
WELKE CURSUS VOLG JE OP HET KOOPLUST LESPLATFORM?*
E-MAILADRES WAARMEE JE JEZELF AAN HEBT GEMELD VOOR DE BETREFFENDE CURSUS*
BERICHT *
0
UPLOAD ONDERSTAAND INDIEN VAN TOEPASSING EEN PRINTSCREEN: 
Deze teksten vallen onder het auteursrecht van Kooplust. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te kopiëren of herpubliceren.