KOOPLUST SOCIAL MEDIA

KLANTMAGNEET CLUB

De must-have oplossing voor je winkel. Leer hoe jouw winkel een ware klantmagneet wordt via social media en bespaar uren tijd op je online activiteiten.

Ben je er klaar mee om iedere keer opnieuw te zoeken naar ideeën voor de socialmedia-berichten van je winkel?


Vraag je jezelf af waarom je berichten geen likes of reacties krijgen?


Moe van het posten op social media zonder volgers terug te zien op je winkelvloer?


Social media.

Je weet dat je winkel er vandaag de dag niet onderuit kan. Maar wat zou het een verademing zijn als je er veel minder tijd aan kwijt was. Staren naar je scherm, zoekend naar inspiratie voor je volgende bericht, nadenken over welke tekst je zal typen, het maken van de perfecte foto… Het kost je uren en uren tijd. En dan heb je na het plaatsen van die post eigenlijk nog geen idee of dit nu telt als een goed bericht.

 (Twee likes, een reactie van je moeder en nul bezoeken aan je winkelvloer later gok je van niet.)

Tijd om het geheim te onthullen hoe jouw winkel een ware klantmagneet wordt op social media.

De Social Media Klantmagneet Club helpt jouw winkel met:


VOORBEELDTEKSTEN VOOR JE SOCIALMEDIA-BERICHTEN

Ontvang iedere maand 30 voorbeeldteksten die je mag gebruiken voor je social media pagina’s. Nadenken over wat je kan posten en hoe je berichten zo opstelt dat ze voor interactie zorgen, behoren hiermee definitief tot de verleden tijd. En dat scheelt uren tijd! (En om het je nog makkelijker te maken, geven we je ook een foto-suggestie bij iedere voorbeeldtekst.)


MAANDELIJKSE CONTENT-KALENDER

Leveren de voorbeeldteksten niet genoeg inspiratie? In de maandelijkse content-kalender krijg je nog tientallen ideeën voor waarover je een bericht kan plaatsen. En niet alleen aan je reguliere posts is gedacht: de content-kalender bevat ook maandelijkse suggesties voor je Stories en Reels.EXCLUSIEVE MASTERCLASSES

In de maandelijkse online Masterclass krijg je tips & trucs over hoe jouw winkel een ware klantmagneet wordt op social media. Kortom: je gaat vol zelfvertrouwen aan de slag op social media, wetende dat je jouw tijd besteedt aan het toepassen van alleen de beste en meest succesvolle strategieën.


VRAAG & ANTWOORD-SESSIES

Zit je met vragen over social media? Stel ze tijdens de maandelijkse Vraag & Antwoord sessie. Zo heb jij een plek waar je een oplossing vindt voor je frustraties over social media en zorgen we ervoor dat je niet vastloopt in je socialmedia-strategie.Aanmelden voor de Social Media Klantmagneet Club tegen een extra voordelig tarief

Om de introductie van de Social Media Klantmagneet Club te vieren, meld je jezelf nu aan tegen een extra voordelig tarief. Dit tarief stijgt binnenkort.

MAANDABONNEMENT

€ 1

Daarna €39 per maand

Prijs exclusief BTW

Drie redenen om je aan te melden voor de Social Media Klantmagneet Club 

Tja, en nu denk je misschien: “Ik plaats al berichten en Reels op mijn socialmedia-kanalen, hoe helpt die Social Media Klantmagneet Club me dan?” Drie redenen:

  • Het scheelt je uren tijd. Hoe lang ben jij nu bezig met het bedenken waar je volgende bericht of Story over gaat en het schrijven van een bijbehorende tekst? Met de maandelijkse content-kalender is het allemaal al voor je gedaan. (Heb je eindelijk tijd voor een paar van die taken op je to-do-lijst die je maar niet afkreeg.)
  • Je vergroot je resultaat. Tuurlijk plaats je al met regelmaat op social media, maar haal je er ook het MAXIMALE uit? Verzamel je dagelijks nieuwe volgers, reageren volgers op je berichten en zie je je volgers terug op je winkelvloer? In de Social Media Klantmagneet Club leren we je hoe je dat aanpakt (en hebben we een groot deel van het werk al voor je gedaan in de content-kalender die je maandelijks ontvangt).
  • Werken aan je socialmedia-strategie is weer leuk. Want wanneer die taak minder tijd kost én meer oplevert, krijg je er vanzelf weer meer plezier in. En loop je toch nog tegen de een of andere frustratie aan? Via de Vraag & Antwoord sessie helpen we jou weer op weg.

Veelgestelde vragen

WAAR GAAN DE MAANDELIJKSE MASTERCLASSES OVER?

Iedere maand staat er in de Masterclass een nieuw onderwerp rondom social media op de agenda. De onderwerpen die in de komende maanden aan bod komen zijn:

  • Het maken van de perfecte foto's voor je socialmedia-tijdlijn
  • Het creëren van Reels (dé manier op dit moment om snel veel nieuwe volgers aan te trekken)
  • Hoe je de volgers van je winkel verleidt je winkel te bezoeken
  • Het werken met content-categorieën om tijd te besparen én de tijdlijn van je winkel op te laten vallen
  • Tijdbesparende tips & tricks voor je socialmedia-strategie
  • Interactie creëren met je volgers: de succesfactoren en werken met de HII-formule

KAN IK MIJN ABONNEMENT OP IEDER MOMENT OPZEGGEN?

Het maandabonnement kan je op ieder moment je abonnement stopzetten. Je behoudt toegang tot het lesplatform tot aan het einde van de maand waarvoor je betaald hebt. 

HOEVEEL TIJD KOST DEELNAME AAN DE SOCIAL MEDIA KLANTMAGNEET CLUB ME?

Eigenlijk kan je beter vragen hoeveel tijd dit programma je scheelt. 😉 Want met de maandelijkse content-kalender hoef je nooit meer na te denken over wat te posten op de socialmedia-kanalen van je winkel. Dus uren naar je scherm staren, ideeën verzinnen waar je berichten over kunnen gaan, teksten typen hertypen: het hoeft allemaal niet meer. Bedenk eens wat je in die uren allemaal kan doen...?

De maandelijkse Masterclasses duren 30 tot 60 minuten, de duur van de Vraag & Antwoord sessies is afhankelijk van het aantal vragen dat binnenkomt.

verandert het tarief voor de social media klantmagneet club in de toekomst?

Het tarief voor de Social Media Klantmagneet Club is nu vanwege de introductie extra laag. Dit tarief wordt in de toekomst verhoogd, maar niet voor bestaande leden. Jij blijft dus altijd het tarief betalen waarvoor je jezelf inschrijft - hoe lang je ook lid blijft van de Social Media Klantmagneet Club. 

Schrijf je jezelf op enig moment uit voor de Social Media Klantmagneet Club en wil je jezelf op een later moment opnieuw inschrijven? Dan betaal je vanaf dat moment wel het nieuwe, dan geldende, tarief.

Schrijf je vandaag nog in voor de Social Media Klantmagneet Club...

...en start met het creëren van meer volgers, meer interactie en meer klanten voor je winkel.

MAANDABONNEMENT

€ 1

Daarna €39 per maand

Prijs exclusief BTW

© 2024, Kooplust  I  Algemene voorwaarden   I  Privacybeleid  I  Contact

Don`t copy text!