Kooplust Marketing Club.

Maandelijks een nieuwe marketingactie voor jouw winkel.

Meer klanten voor je winkel?

Klanten aantrekken voor je stenen winkel. Dat is niet altijd even makkelijk (en nu – in tijden van corona – al helemaal niet). Een mooi assortiment, een service waar jij en je team je stinkende best voor doen en een zaak waar jij je hart en ziel in hebt gestoken. Je zou denken dat klanten je dan weten te vinden. Maar helaas is dat niet altijd zo.

Hoe je dat verandert? Door je winkel in de spotlights te zetten.

Dat betekent niet dat je iedere dag van de daken hoeft te schreeuwen hoe geweldig je bent. Wat wel slim is? Met regelmaat een marketingactie voor je winkel plannen. Dan denk je misschien als eerste aan een kortingsactie of een ‘like, deel en win’ actie op Facebook. Maar echt: er kan veel meer dan dat. En dat wil ik je leren in de Kooplust Marketing Club. 

Ontdek hoe je meer klanten aantrekt in de Kooplust Marketing Club


In de Kooplust Marketing Club neem ik maandelijks een marketingactie voor je winkel met je door. Originele, makkelijke (en met een minimaal budget uit te voeren) acties die jou helpen je winkel in de spotlights te zetten en het aantal klanten en de omzet van je winkel te laten groeien.


 • De marketingacties waar je over leert in de Kooplust Marketing Club zijn toepasbaar op ieder type winkel.
 • Je leert via videolessen op een online lesplatform. Je kijkt de lessen dus waar en wanneer je wil.
 • Deelnemen aan de Kooplust Marketing Club kan tegen een laag tarief, en je lidmaatschap is op ieder moment opzegbaar.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed non maximus erat, et bibendum leo. Duis ut massa ante. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes

Opzet Kooplust Marketing Club

In de Kooplust Marketing Club ontvang je maandelijks een nieuwe videoles met daarin een A-tot-Z-uitleg over een marketingactie voor jouw winkel. De volgende lessen komen binnenkort aan bod:

 • Oktober 2020: Black Friday & Small Business Saturday. Black Friday moet je ondertussen bekend zijn, want ook in Nederland en België is de koopjesdag tegenwoordig een fenomeen. In deze les van de Kooplust Marketing Club hoor je hoe je er op in kan spelen, ook wanneer je geen kortingen wil geven. En mocht Black Friday nu totaal niet je ding zijn dan zal Small Business Saturday je beter zal bevallen: op die dag spoor je klanten namelijk aan om vooral bij de kleine winkelier (jou dus) te kopen. Deze les is alleen nog toegankelijk wanneer je jezelf voor 30 november 2020 aanmeldt voor de Marketing Club.
 • November 2020: Kerst. In deze les hoor je met welke marketingactie je in de decembermaand extra klanten verleidt tot een aankoop in jouw winkel.
 • December 2020: Valentijnsdag. In de december-les van de Marketing Club onder je met welke (uiteraard volledig 'coronaproof') marketingactie je in de periode rondom Valentijnsdag extra klanten en omzet realiseert voor je winkel.

Werk juist nu aan de groei van je winkel, meld je aan voor de Kooplust Marketing Club


Aanmelden voor de Kooplust Marketing Club kan op dit moment vanwege de coronacrisis tegen een laag tarief.

Daarna stijgen de abonnementskosten.

De voordelen van de Kooplust Marketing Club

Deelnemen aan de Kooplust Marketing Club kan altijd en overal. Het enige wat je nodig hebt, is een internetverbinding. Je bekijkt de lessen via een desktop, tablet of telefoon. In je winkel of buiten je winkel. Op welk tijdstip dan ook.

 • Leren op ieder moment en elke plek. 
 • Elke maand een nieuwe videoles alleen voor leden van de Kooplust Marketing Club.
 • Gemakkelijk uit te voeren acties, voor ieder type winkel en voor ieder budget. 
 • Toegang tot een exclusief online lesplatform
 • Maand na maand een nieuwe actie om meer klanten naar je winkel te trekken.
 • Videolessen die zijn toegepast op de actuele situatie, waar je direct mee aan de slag kan. 
 • Geen reistijd naar de lessen toe.
 • Op ieder moment vragen stellen via e-mail aan de Marketing Club Helpdesk.
 • Maandelijkse inspiratie voor de groei van jouw winkel, jouw vaardigheden en je omzet.

Klanten aantrekken in tijden van Corona?

De retailbranche is in een turbulente tijd beland. Klanten aantrekken voor je winkel gaat niet zoals normaal. Je wil bijvoorbeeld – voor je eigen veiligheid, die van je team en die van je klanten – niet te veel bezoekers in je winkel ontvangen. En je klanten? Die blijven in deze periode meer thuis dan voorheen.

Ondanks dat alles, is omzet genereren waarschijnlijk wel belangrijk voor je. Om je team een toekomst te bieden, bijvoorbeeld. Je bedrijf voort te zetten. En je eigen boterham te blijven beleggen.

Daar wil ik je in de Kooplust Marketing Club dan ook mee helpen. Natuurlijk houden we in de lessen rekening met de actuele situatie. Zolang de coronacrisis duurt krijg je in de maandelijkse videoles tips die júíst nu werken en je in staat stellen in deze uitdagende periode omzet binnen te halen.

Of je winkel nu gesloten of (deels) geopend is, of je nu een webwinkel hebt of niet: je ontvangt tips die in al deze situaties toepasbaar zijn. Zodat jij je bedrijf voort kan zetten op een manier die past bij de maatregelen van de Belgische of Nederlandse overheid, en die past bij wat voor jou als ondernemer goed voelt in deze turbulente tijd.Veelgestelde vragen


Hoeveel tijd moet ik reserveren voor mijn deelname?

De maandelijkse videoles is ongeveer tussen de 60 en 120 minuten lang. Waar mogelijk is de maandelijkse les opgeknipt in aparte en korte video's, zodat je de les deel voor deel kan bekijken.

Na het bekijken van de videoles kan je aan de slag met de theorie uit de les. Hoeveel tijd dit je kost is afhankelijk van jouw situatie. Ben je bijvoorbeeld startende met het onderwerp van de videoles, of hoef je alleen maar bepaalde punten in je al bestaande strategie aan te passen? We raden je aan in ieder geval 1 tot 2 uur per maand te reserveren om aan de slag te gaan met de tips uit de videoles.

Voor wie is de Kooplust Marketing Club interessant?

De Kooplust Marketing Club is speciaal bedoeld voor zelfstandige ondernemers met een of meerdere winkels, of personen die verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen of uitvoeren van marketingacties voor zelfstandige winkels.

Hoe lang zijn de videolessen beschikbaar?

Iedere videoles is 2 maanden beschikbaar. De videoles van april is bijvoorbeeld in de maanden april en mei te bekijken. Daarna verdwijnt de les van het online lesplatform. Sluit je een nieuw abonnement af? Dan krijg je dus toegang tot de les van de huidige maand, en de les van de maand daarvoor.

Wat als ik mijn abonnement wil stopzetten?

Je abonnement voor de Kooplust Marketing Club kan je op ieder gewenst moment stopzetten. Je hoeft daarvoor alleen maar een mailtje te sturen naar Kooplust. We hanteren voor de Kooplust Marketing Club geen opzegtermijn, wel hebben we 1 tot 2 werkdagen nodig om je opzegging te verwerken.

Over Kooplust

In de Kooplust Marketing Club word je geïnspireerd en geïnformeerd door mij (Marian Bekkers, eigenaresse van Kooplust. En ja, dat ben ik op die foto :-D).

Ik begon mijn carrière in retail op mijn 17e, als weekendhulp in een kledingwinkel. Na jarenlang zelf op de winkelvloer te hebben gestaan als bedrijfsleider en troubleshooter, weet ik precies waarom jij als ondernemer praktische tips nodig hebt die je geen enorme investeringen in tijd en geld kosten.

In 2012 richtte ik Kooplust op, omdat ik ervan overtuigd ben dat er (nog steeds) ontzettend veel kansen liggen voor stenen winkels. Sindsdien heb ik talloze ondernemers en medewerkers getraind. Van schoenenwinkels tot fotospeciaalzaken, bakkerijen, kledingwinkels en dierenspeciaalzaken.

Iedere dag help ik met ontzettend veel plezier retailers en retailmedewerkers om te groeien. Via blogs en vlogs op de website van Kooplust, maar ook via workshops en individueel advies aan winkeliers.

Mijn stijl? Eerlijk en direct, maar ook met oog voor de uitdagende situatie waarin je je als winkelier bevindt. In de Kooplust Marketing Club zal ik er dus geen doekjes om winden. Maar ik geef je ook concrete tips en nieuwe inzichten hoe je het WEL moet doen.

Heb je nog vragen? Of wil je mij iets beter leren kennen voordat je begint aan de Kooplust Marketing Club? Mail dan gerust naar info@kooplust.com, samen met mijn team sta ik klaar om je te helpen.

Meld je aan voor de Kooplust Marketing Club

Selecteer onderstaand het abonnement van je keuze: het op ieder moment opzegbare maandabonnement, of het extra voordelige jaarabonnement (met 2 maanden gratis toegang).

Na aanmelding ontvang je direct een bevestigingsmail en instructies om je aan te melden voor het online leerplatform. Daarna kan je meteen aan de slag met de videoles van deze maand.

Kooplust Marketing Club


 • Maandelijkse videoles
 • Tijdelijk lage prijs
 • Toegang tot de besloten helpdesk
 • Op ieder moment opzegbaar
 • Extra gemak

€ 39 per maand*

*per persoon, ex BTW

 • Maandelijkse videoles
 • Tijdelijk lage prijs
 • Toegang tot de besloten helpdesk
 • 2 maanden gratis
 • Beste deal

€ 390 per jaar*

*per persoon, ex BTW

De teksten van Kooplust zijn auteursrechtelijk beschermd. Kopiëren is niet toegestaan.