KOOPLUST EVENT

Hét evenement voor zelfstandige winkeliers.

13 juni 2022. 5 Masterclasses. Allemaal om de groei van jouw winkel een megaboost te geven. Op een inspirerende locatie, in het gezelschap van ambitieuze andere winkeliers en natúúrlijk met ongelooflijk veel ideeën en tips. Ben je erbij? 

GASTVROUW

Marian Bekkers, eigenaresse Kooplust

DATUM

13 

JUNI

10.00 uur - 17.00 uur

LOCATIE


Kasteel

De Schaffelaar

Barneveld

Het valideren van je tickets voor het Kooplust Event

Heb je de Kooplust Agenda 2022 besteld en wil je je twee ontvangen toegangstickets valideren? Klik op deze pagina op de gele bestelknop, voer tijdens het bestelproces je persoonlijke code in als kortingscode (deze persoonlijke code vind je op de ontvangen tickets en in de begeleidende brief) en je ontvangt van ons het tweede ticket voor het Kooplust Event cadeau. Je betaalt dan 147 euro voor twee tickets. Let op: het valideren van je tickets kan slechts tot en met 31 januari 2022. 

De 5 Masterclasses tijdens het Event:

  • Masterclass #1: De grote concurrenten verslaan. Jij hebt misschien niet het team of het budget van de bol.coms en wehkamps van deze wereld, maar dat betekent niet dat een kleine David de grote Goliath niet kan verslaan. In deze Masterclass leer je hoe je dat doet.
  • Masterclass #2: Het geheime ingrediënt om klanten vaker terug te laten keren naar je winkel. Wil jij je bestaande klanten vaker een bezoekje aan je winkel laten brengen? Dan is er een simpel (maar weinig gebruikt) ingrediënt om dat voor elkaar te krijgen. Je ontdekt tijdens deze Masterclass welk ingrediënt dat is en hoe je dat ingrediënt goedkoop maar effectief inzet.
  • Masterclass #3: De marketingactie die je winkel MOET organiseren. Deze marketingactie maakt je onderscheidend, versterkt de band met je klanten en heeft níets met korting te maken. Toch is het een marktingactie die vrijwel geen enkele winkel organiseert. En dat is een gemiste kans… Tijdens deze Masterclass onthult Kooplust welke marketingactie je winkel moet organiseren en hoe je deze actie onvergetelijk maakt voor jou en je klanten.
  • Masterclass #4: Mega-groei tactieken voor je winkel. Hoe maak je nu in korte tijd een flinke sprong in bijvoorbeeld de omzet van je winkel of je ondernemersvaardigheden? In deze Masterclass kom je te weten hoe.
  • Masterclass #5: 25 ideeën om de zichtbaarheid van je winkel te vergroten. Als jij jezelf afvraagt hoe je ervoor zorgt dat meer mensen jouw winkel ontdekken, dan mag je deze Masterclass niet missen. Ik geef je namelijk maar liefst 25 simpele en praktische tips om je zichtbaarheid een boost te geven.


Spreker

Je gastvrouw en de hoofdspreker op 13 juni is Marian Bekkers, eigenaresse van Kooplust. Marian begon haar carrière in retail op haar 17e, als weekendhulp in een kledingwinkel. Na jarenlang zelf op de winkelvloer te hebben gestaan als bedrijfsleider en troubleshooter, weet ze precies waarom jij als ondernemer praktische tips nodig hebt die je geen enorme investeringen in tijd en geld kosten. 


In 2012 richtte Marian Kooplust op, omdat ze ervan overtuigd was – en is – dat er (nog steeds) ontzettend veel kansen liggen voor stenen winkels. Sindsdien heeft Marian honderden ondernemers en medewerkers getraind. Van schoenenwinkels tot fotospeciaalzaken, bakkerijen, kledingwinkels en dierenspeciaalzaken.

Tijdens het Kooplust Event op 13 juni zal Marian de 5 hoofd Masterclasses van de dag verzorgen.

Bestel je toegangstickets nu

DEELNEMERSTARIEF MET VROEGBOEKKORTING

Heb je de Kooplust Agenda 2022 besteld? Dan ontvang je bovenop de vroegboekkorting je 2e ticket gratis met de persoonlijke code die je ontving bij je agenda (voer je persoonlijke code als kortingscode in tijdens het bestelproces).

€ 247

€ 147

Prijs per persoon, exclusief BTW

Ervaringen van deelnemers

"


Ik vond dat het heel inspirerend gebracht werd. Tools die we kregen zijn meteen bruikbaar. Het was supergoed, en ik ben meteen met mijn actiepunten aan de slag gegaan. Mijn complimenten voor de dag!


"


De herkenning van de praktijk vond ik erg fijn. Ook de tips die je gelijk kan toepassen, en het besef dat oplossingen niet altijd zo moeilijk hoeven te zijn, werkten erg motiverend. Ik ben de dag erop meteen aan de slag gegaan met de tips en tot mijn verbazing zag ik direct resultaat, terwijl ik voorheen maar bleef worstelen met hoe ik een en ander aan moest pakken.


"


Fantastisch, knap hoe zoveel onderwerpen aan de orde komen, zonder dat ik het als 'te veel' heb ervaren! Heel inspirerend en praktisch bruikbaar!


"


De diversiteit en hoeveelheid informatie die we meegekregen hebben vond ik geweldig. Ik ben helemaal enthousiast naar huis gegaan met een hoop bagage om mee aan de slag te kunnen.


"


Vol met inspiratie ging ik aan het einde van de dag weer naar huis. De dingen die besproken zijn, kunnen meteen toegepast worden. Heel fijn! Mooie locatie ook.


"


Dank je wel voor de geweldige dag. Ik vond het een prima locatie, super goed verzorgd en geweldig goed geregisseerd door jou! Ik heb veel leuke dingen gehoord en je hebt me goed aan het denken gezet.


Veelgestelde vragen

Welke coronamaatregelen gelden tijdens het Event?

Het Kooplust Event vindt plaats volgens de dan geldende Nederlandse coronamaatregelen. Op dit moment weten ook wij jammer genoeg nog niet wat die maatregelen precies zullen zijn. We zorgen er in ieder geval wel voor dat je ongeveer twee weken voor het Event een e-mail met ons ontvangt met een overzicht van de coronamaatregelen die tijdens het Event zullen gelden, zodat je precies weet wat je kan verwachten.

Wat als het Event niet door kan gaan in verband met de coronamaatregelen?

Mocht het zo zijn dat het Kooplust Event niet door kan gaan omdat de dan geldende coronamaatregelen een evenement niet toestaan, dan zal het Kooplust Event verplaatst worden naar een andere datum. Je toegangsticket blijft dan geldig voor de alternatieve datum.

Kan ik mijn deelname aan het Event annuleren?

Tot 8 weken voorafgaand aan het Event kan je jouw deelname annuleren. Je krijgt dan je geld retour. Annuleer je je deelname binnen 8 weken voordat het Event plaatsvindt, dan is het niet mogelijk het inschrijftarief retour te ontvangen. Wel kan je iemand anders in jouw plaats deel laten nemen aan het Event. We horen via info@kooplust.com dan graag wie deelneemt in jouw plaats, zodat we de juiste persoon toegang kunnen verlenen tot de Masterclasses tijdens het Event.

Vindt het Event ook op andere data of andere locaties plaats?

Nee, helaas niet.

Het Kooplust Event:

speciaal voor zelfstandige winkeliers

De Masterclasses zijn speciaal ontwikkeld voor zelfstandige winkeliers. Voor de ondernemers die een of meerdere winkels onder hun hoede hebben, en alleen of samen met hun team iedere dag hun beste beentje voorzetten. Heb je een andere functie in retail? Je bent van harte welkom, maar realiseer je wel dat de Masterclasses voor jou minder interessant kunnen zijn omdat ze niet van toepassing zijn op jouw werkzaamheden.

Het aantal plekken voor het Kooplust Event is gelimiteerd, reserveer je tickets nu.

DEELNEMERSTARIEF MET VROEGBOEKKORTING


Heb je de Kooplust Agenda 2022 besteld? Dan ontvang je bovenop de vroegboekkorting je 2e ticket gratis met de persoonlijke code die je ontving bij je agenda (voer je persoonlijke code als kortingscode in tijdens het bestelproces).

€ 247

€ 147

Prijs per persoon, exclusief BTW

© 2022, Kooplust  I  Algemene voorwaarden   I  Privacybeleid  I  Contact

Het zonder toestemming kopiëren van teksten van Kooplust is niet toegestaan in verband met het auteursrecht.