KOOPLUST NEXT LEVEL COACHINGSTRAJECT

Een jaar lang samen met een groep ambitieuze retailondernemers werken aan de groei van jouw winkel.

In het Next Level Coachingstraject ga je:

Dromen

Je start het coachingstraject met een intensieve tweedaagse bijeenkomst waar we jouw plannen voor 2023 onder de loep leggen: welke droom wil jij dit jaar realiseren?

Durven

Ben je er klaar voor om uitgedaagd te worden? Om grotere stappen te zetten dan ooit tevoren? Tijdens het coachingstraject trekken we je namelijk uit je comfort zone en onderzoeken we waar jij jezelf klein houdt.

Doen

Praktische tips van je collega-ondernemers en Marian Bekkers zorgen ervoor dat jij alle tools tot je beschikking krijgt om je doelen voor 2023 te bereiken.

Inhoud coachingstraject

Het Next Level coachingstraject start in januari 2023 en ziet er als volgt uit:

  • Kickoff bijeenkomst met alle deelnemers van zondagmiddag 15 januari tot en met dinsdagochtend 17 januari 2023 (inclusief twee overnachtingen). Op deze dagen leggen we je plannen voor 2023 onder de loep, stel je een doel wat je komend jaar wil bereiken en maken we samen een concreet actieplan hoe je dat gaat doen.
  • Halfdaags bezoek aan je winkel van Marian Bekkers, waarin jullie samen ingaan op jouw individuele situatie en Marian je verdere concrete tips geeft over hoe jouw winkel groei realiseert. 
  • Twee workshopdagen met alle deelnemers in april en september 2023. Tijdens deze dagen (her)bekijken we je doelen: lig je op koers en waar loop je tegenaan? Iedere deelnemer krijgt de kans input van de groep en Marian te krijgen om de groei van je winkel te versnellen.
  •  Vijf online 1-op-1 sessies met Marian Bekkers. Tussen de groepsbijeenkomsten door spar je regelmatig samen met Marian over de voortgang van je plan.
  • Een terugkomdag in januari 2024. Op deze dag blikken alle deelnemers terug op 2023: wat heb je geleerd, heb je je doelen behaald en welke tips wil jij de andere ondernemers meegeven?


Veelgestelde vragen

VOOR wie is het coachingstraject bedoeld?

Het coachingstraject is bedoeld voor ondernemers met een of meerdere stenen winkels die op dit moment al tevreden zijn over hun resultaat, maar de ambitie hebben een volgend niveau te bereiken in hun omzet en hun vaardigheden. 

hoeveel deelnemers zijn er aan het coachingstraject?

Het traject biedt ruimte voor 5 tot 10 ondernemers.

wat voor type winkels nemen er deel? zijn er meer deelnemers uit mijn branche?

Wat voor type winkels er deelnemen weten we op dit moment nog niet. Maar bij andere diensten van Kooplust vind je altijd een mix van verschillende type winkels: van kledingwinkels tot bakkerijen, van dierenspeciaalzaken tot elektronicawinkels. We merken dat juist die mix vaak leidt tot verfrissende inzichten. Horen hoe het er in een andere branche aan toe gaat, geeft je weer hele nieuwe input voor wat jij kan doen in jouw winkel. Marian heeft daarnaast ervaring in het begeleiden van vrijwel ieder type winkel, en kan je altijd van individueel advies voorzien.

wat is de investering voor het coachingstraject?

Op dit moment worden er nog een aantal puntjes op de i gezet betreft de invulling van het traject, maar houd rekening met een investering tussen de 4.000 en 5.000 euro.

tot wanneer kan ik mezelf inschrijven?

Tot het maximaal aantal deelnemers voor het traject is bereikt (10 ondernemers). Wanneer dat aantal wordt bereikt weten we niet. Schrijf je jezelf voor 31 augustus 2022 in voor het coachingstraject, ontvang je in ieder geval een mooie early-bird korting van 20%.

Kan ik eventueel een tweede persoon van mijn winkel laten deelnemen?

Ja, dat kan. Voor deze twee persoon betaal je 50% van het inschrijftarief.

Benieuwd of het Next Level coachingstraject bij je past?

Ga in gesprek met Marian.

Inschrijven voor het Next Level Coachingstraject kan alleen na een gesprek met Marian. Tijdens dit gesprek bekijken we of wij samen een match hebben, en of jij matcht met de rest van de groep. Zo zorgen we ervoor dat de deelnemers aan het traject op gelijk niveau met elkaar kunnen sparren en elkaar  kunnen helpen. 

Een gesprek aanvragen verplicht je tot niets. Besluit je na het gesprek met Marian niet deel te nemen aan het coachingstraject? Geen probleem. Met onderstaand formulier vraag je direct een gesprek met Marian aan. Binnen enkele dagen nemen we contact met je op voor het inplannen van je gesprek.

Voor- en Achternaam *
Naam Winkel *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Adres winkel *
Link website Winkel *

© 2024, Kooplust  I  Algemene voorwaarden   I  Privacybeleid  I  Contact

Don`t copy text!