10 inspirerende video’s over customer service


Jezelf of je team even snel inspireren? Bekijk dan eens een van onderstaande video’s over customer service. Zeker weten dat je weer nieuwe energie opdoet om je klanten zo goed mogelijk bij te staan!

Om jezelf nieuwe inzichten te geven. Om te delen met je collega’s. Of om een discussie binnen je team te starten over hoe de service in jullie winkel een upgrade kan krijgen. Dat kan allemaal met het bekijken van een van de volgende video’s over customer service. En we beginnen met mijn persoonlijke favoriet.

Johnny The Bagger


Welke dat is? Het filmpje van Johnny The Bagger. Om je eraan te herinneren dat wat voor functie je ook hebt, jij het verschil kan maken voor je klanten. Dat jij het in je hebt om een verandering op gang te brengen.

De Fred-Factor


Ken jij je postbode persoonlijk? Nee? Dan is Fred duidelijk niet jouw postbode. Want als je in zijn wijk woont, dan reken maar dat je een verbazingwekkende service krijgt. Helemaal aangepast op jouw persoonlijke behoeftes.

Jos Burgers over klantgerichtheid


Een leuk interview met Jos Burgers, met een interessant stuk over waarom consumenten op prijs selecteren. Kijken dus.

De rappende steward


Ook van de meest saaie en ‘verplichte’ momenten met je klanten kan je iets moois maken. Dat bewijst deze steward wel. Check de video en denk dan eens na: van welk ‘verplicht’ moment kan jij iets leuks maken?

KLM verrast klanten


Je klanten moet je af en toe eens goed verrassen. KLM weet hoe ze dat voor elkaar krijgen. Een goede marketingactie, check het filmpje!

The power of words


De woorden die je gebruikt doen ertoe. Ook in de communicatie met je klant.

Domino’s Pizza


Kritiek ontvangen van je klanten is nooit leuk. Maar het gaat erom wat je ermee doet. Moedig filmpje van Domino’s Pizza en hoe zij aan de slag gingen met de (niet malse) kritiek van klanten.

Jan Gunnarson over gastvrijheid


Wat betekent het om gastvrij te zijn? Jan Gunnarsson (de schrijver van het boek ‘Hostmanship’) vertelt het je in deze video.

Theo Maassen over het magische moment


Een mooi inzicht van Theo Maassen. Het contact met je klant is een ontmoeting. Een kans voor menselijk contact. En geen verkoopstrategie.

Het terrasje


En als laatste een klassieker: het terrasje van Lebbis.

MOEITELOOS EN SNEL HET VERKOOPTEAM VAN JE WINKEL
trainen op service

Twijfel je weleens over je eigen verkoopvaardigheden? Omdat jouw verkooptechnieken zelf zijn aangeleerd? Of ben je juist heel tevreden over je eigen inspanningen, maar mis je 'dat stapje extra' bij je verkoopmedewerkers? Is een meer gemotiveerd of commerciëler verkoopteam iets wat hoog op jouw wensenlijstje staat?

Dan is de Kooplust Service Academy voor jou. Want dat programma helpt jouw winkel naar een hogere omzet, blijere klanten en gemotiveerde medewerkers.

Afbeelding via Unsplash.

OVER DE AUTEUR

Ik ben Marian, eigenaresse van Kooplust. Via Kooplust help ik winkels meer klanten aan te trekken en meer te verkopen aan die klanten. Daarbij richt ik mijn focus vooral op zelfstandige winkeliers met een stenen winkel (in allerlei branches). Ben jij ondernemer in de retailbranche? Dan wil ik jou helpen groeien. In je ondernemersvaardigheden, of in je omzet. Klik hier om te lezen hoe Kooplust jouw winkel kan helpen.

Marian

BEKIJK DEZE BLOGS OOK EENS

“Ik kijk alleen maar even rond”

“Ik kijk alleen maar even rond”
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Meer hulp voor jouw winkel?

Naast het schrijven van blogs, biedt Kooplust diverse diensten aan om jou als zelfstandige winkelier te helpen bij de groei van jouw winkel. Klik op onderstaande knop om te lezen hoe Kooplust jou kan helpen met jouw winkel. 

Don`t copy text!