Hoe jouw winkel groei realiseert in 2017 - Kooplust

Hoe jouw winkel groei realiseert in 2017

Groei. Als dat jouw wens is voor 2017, dan is het nú tijd om na te denken over hoe je dat komend jaar realiseert. En het fijne is, Kooplust gaat je daarbij helpen. Met een gratis workshop.

Groei is mogelijk op allerlei manieren. Groeien in omzet. Groeien in ondernemersvaardigheden. Groeien in kennis. Groeien in je ambities. Hoe je ook wil groeien, groei is voor het merendeel van de ondernemers van levensbelang. Want stilzitten, dat zit niet in de aard van het beestje.

Wanneer je groei wil realiseren, is er één cruciale stap die je niet mag overslaan. Het maken van een plan. Een plan waarin staat WAT je wil realiseren. HOE je dat gaat realiseren. En WAAROM dat eigenlijk belangrijk voor je is.

Zo’n plan maken, dat slaan een boel mensen over. Want het wordt niet altijd als belangrijk gezien. Waarom niet? Omdat zaken toch nooit volgens planning verlopen. Omdat je toch ‘gewoon je best doet’.  Omdat niemand weet wat de toekomst brengt. Dus wat voor nu heeft het maken van een plan dan?

Jouw plan voor 2017


Nou, dat zal ik je vertellen. Afgelopen jaren heb ik talloze winkeliers gesproken. En degenen die het goed doen, die hebben 1 ding gemeen: ze maken een plan. Ze weten waar ze naartoe willen, en ze weten wat ze gaan doen om daar te komen. Loopt het altijd volgens dat plan? Nee hoor. Gaandeweg worden er altijd aanpassingen aan het plan gemaakt. Maar uiteindelijk bereiken die ondernemers zonder uitzondering wel hun bestemming.

Ik wil jou daarom helpen om jouw plan voor 2017 op te stellen. Om op papier te zetten wat jij wil bereiken, en hoe je dat voor elkaar gaat krijgen. Om je te helpen, heb ik een gratis online workshop opgezet. Klik op onderstaande button om meteen aan deze workshop te beginnen.

NB: Het volgen van de workshop is niet meer mogelijk. Wil je op de hoogte blijven van toekomstige workshops? Meld jezelf dan aan voor de Inspiratiemails van Kooplust, zodat je geen enkele update mist.

Waarom deze workshop je helpt


Deze workshop helpt jou om een concreet plan uit te werken op papier voor jouw groei. Er zijn vast ideeën die rondsluipen in je hoofd, maar vaak neem je niet de tijd om dat eens uit te werken. Consequentie? Er gebeurt niets met die geweldige ideeën van jou. Zonde. En met deze workshop brengen we daar samen verandering in.

De workshop werkt als volgt:

…ik help jou te bepalen waar jouw grootste kans voor groei ligt.
…je stelt jouw persoonlijke doel op voor 2017.
…je bepaalt wat er moet veranderen om je doel in 2017 te bereiken.
…je kiest wie of welke acties je inzet om je doel te bereiken.
…en tot slot krijg je persoonlijke feedback van mij op je plan en tips om jouw doel te bereiken. (Althans, als je dat wil en dat aangeeft tijdens het volgen van de workshop.)

De workshop bestaat uit 15 vragen. Onderweg help en inspireer ik je met tips, video’s en andere inzichten.

Wanneer je op onderstaande knop klikt, start je direct met de workshop. Deze workshop blijft tot half januari online staan, zorg dus dat je tijdig aan de slag gaat. Zo loop je jouw kans op het maken van een goed plan en het ontvangen van een aantal persoonlijke tips niet mis. Veel succes!

NB: Het volgen van de workshop is niet meer mogelijk. Wil je op de hoogte blijven van toekomstige workshops? Meld jezelf dan aan voor de Inspiratiemails van Kooplust, zodat je geen enkele update mist.

Nog meer (exclusieve) tips ontvangen?

Schrijf jezelf dan in voor de Inspiratiemails. Via de Inspiratiemails ontvang je wekelijks praktische tips voor je winkel (niet te lezen op de website van Kooplust!), toegang tot exclusieve events en af en toe een aanbieding om samen te werken met Kooplust. En: als bonus een ebook met 50 tips om klanten te winnen voor jouw winkel!

Je gegevens worden verwerkt volgens het privacybeleid van Kooplust.