Het geheim van retail


Een korte inspirerende video van marketing guru Scott Stratten, die goed aansluit op de column Winkelpersoneel:Revolutie gevraagd van enkele weken terug. Stratten houdt een betoog over het belang van enthousiast personeel in je winkel. Personeel wat passie heeft voor je product en de markt. Klanten kopen namelijk graag van iemand die zelf ook blij wordt van de artikelen uit de winkel!

Zijn tip: wanneer je nieuwe medewerkers aanneemt, kijk dan naar die passie voor de producten. Ervaring is minder belangrijk: vaardigheden kunnen namelijk aangeleerd worden, hartstocht voor een bepaalde branche is een stuk lastiger…

http://www.youtube.com/watch?v=65hycA4L3xY
MOEITELOOS EN SNEL HET VERKOOPTEAM VAN JE WINKEL
trainen op service

Twijfel je weleens over je eigen verkoopvaardigheden? Omdat jouw verkooptechnieken zelf zijn aangeleerd? Of ben je juist heel tevreden over je eigen inspanningen, maar mis je 'dat stapje extra' bij je verkoopmedewerkers? Is een meer gemotiveerd of commerciëler verkoopteam iets wat hoog op jouw wensenlijstje staat?

Dan is de Kooplust Service Academy voor jou. Want dat programma helpt jouw winkel naar een hogere omzet, blijere klanten en gemotiveerde medewerkers.

OVER DE AUTEUR

Ik ben Marian, eigenaresse van Kooplust. Via Kooplust help ik winkels meer klanten aan te trekken en meer te verkopen aan die klanten. Daarbij richt ik mijn focus vooral op zelfstandige winkeliers met een stenen winkel (in allerlei branches). Ben jij ondernemer in de retailbranche? Dan wil ik jou helpen groeien. In je ondernemersvaardigheden, of in je omzet. Klik hier om te lezen hoe Kooplust jouw winkel kan helpen.

Marian

BEKIJK DEZE BLOGS OOK EENS

Hoe verwelkom jij je klanten?

Hoe verwelkom jij je klanten?

13 manieren om je klant te bedanken

13 manieren om je klant te bedanken
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Meer hulp voor jouw winkel?

Naast het schrijven van blogs, biedt Kooplust diverse diensten aan om jou als zelfstandige winkelier te helpen bij de groei van jouw winkel. Klik op onderstaande knop om te lezen hoe Kooplust jou kan helpen met jouw winkel. 

Don`t copy text!