Dinsdag 11 april en woensdag 12 april 2023. Klik op onderstaande knop en schrijf je in. Met Marian Bekkers - coach voor zelfstandige winkeliers sinds 2012.

WAT JE LEERT

  • Op welke van de 7 stappen jouw winkel zich moet concentreren om binnen enkele weken effect te zien in je kassalade.
  • Hoe je resultaat boekt zonder enorme kosten of inspanningen. Je ontdekt dat een uitgebreid team of het doen van gigantische investeringen niet nodig is voor het realiseren van je omzetgroei.
  • Hoe het omzetgroei-systeem ook jouw winkel een flinke stap vooruithelpt, ongeacht je branche of de locatie van je winkel.
  • Dé groeitip voor de doorgewinterde ondernemer. Want ja, ook de ondernemer die niet stilzit en al heel wat activiteiten onderneemt, laat groei liggen.

WAT ANDEREN ZEGGEN

"

"Marian legt alles heel mooi en duidelijk uit aan de hand van voorbeelden, waardoor je enorm geïnspireerd geraakt. Ze heeft me ontzettend veel motivatie gegeven om terug aan de slag te gaan en terug te geloven in mijn winkel."


 / Cadeauwinkel Studio Sanne, Antwerpen

"

"Marian zorgt ervoor dat ik niet inkak. Altijd vol inspiratie en enthousiast vertelt ze wat ik kan doen. Marian legt alles zo uit dat ik het heel makkelijk oppak. En het werkt! Keer op keer."


/ Kledingboetiek Kijan, Denekamp

"

"Eigenlijk raad ik iedereen een cursus van Marian aan, alles wat ze neerzet is zo goed onderbouwd en werkt voor 300%. Ik voel dat ze echt begaan is met haar volgers en klanten, ze maakt het echt het verschil."


/ Lindenhorst edelstenen & Mineralen, Dordrecht

COACH VOOR ZELFSTANDIGE WINKELIERS

Marian Bekkers begon haar carrière in retail in 1999 met de voeten op de winkelvloer en richtte in 2012 Kooplust op. Via Kooplust coacht ze zelfstandige winkeliers met een stenen winkel hoe meer omzet en meer klanten binnen te halen. En niet zonder succes, want haar klanten behalen omzetstijgingen van 50%. De blogs, nieuwsbrieven en socialmedia-kanalen van Kooplust staan vol met praktische en inspirerende tips en trokken de afgelopen jaren tienduizenden volgers.

KLAAR OM DE OMZET VAN JOUW WINKEL TE LATEN GROEIEN?

© 2023, Kooplust    I       I  Privacybeleid

Deze teksten vallen onder het auteursrecht van Kooplust. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te kopiëren of herpubliceren.