K O O P L U S T

e v e n t

21 OKTOBER 2019

long-arrow-down

GASTVROUW

Marian Bekkers, eigenaresse Kooplust

DATUM

 21 

OKTOBER

09.30u -17.00u

LOCATIE

huize bergen

VUGHT

DE 5 MASTERCLASSES TIJDENS HET EVENT

 • check
  Masterclass #1: Hoe je hét verschil maakt. In deze Masterclass kom je te weten hoe je als zelfstandige winkelier hét verschil maakt en hoe je je winkel klaarstoomt voor de toekomst. Eén ding is zeker: het antwoord en de routekaart om je eigen weg uit te stippelen zullen je verrassen.
 • check
  Masterclass #2: To korting or not to korting. Wanneer geef je als zelfstandige winkelier korting aan je klanten en wanneer niet? En hoe verleid je die klant om tóch bij jou te kopen wanneer je geen korting wil geven? De antwoorden op die vragen ontdek je in deze Masterclass.
 • check
  Masterclass #3: Vragenfestival. ​Tijdens het vragenfestival vuur jij welke retail-gerelateerde vraag dan ook af op Marian. En je krijgt gegarandeerd een praktisch en concreet antwoord waar jij direct mee aan de slag kan.
 • check
  Masterclass #4: Het creëren van een succesvolle servicecultuur. In deze Masterclass leer je de 4 stappen die jouw team dat tandje extra bij laten zetten en hoe je jouw medewerkers coacht in ieder van de 6 fases van een verkoopgesprek.
 • check
  Masterclass #5: 30 marketingacties om klanten te trekken. Tijdens deze Masterclass hoor je in sneltreinvaart 30 marketingacties voorbijkomen die jij kan inzetten om mensen tot een bezoek aan je winkel te verleiden. Alle acties zijn kort en duren een dag tot een week (ofwel: je hoeft er niet eerst maanden mee bezig te zijn voordat je resultaat ziet), zijn goedkoop om op te zetten en werken als een tierelier.

Naast de Masterclasses die je volgt, is er deze dag nog veel meer te doen: kennismaken met andere ondernemers, een verrassingsbonus, inspirerende pauze-activiteiten en een heerlijke omgeving om je ideeën op een rijtje te zetten.

SPREKER​Je gastvrouw en de hoofdspreker op 21 oktober is Marian Bekkers, eigenaresse van Kooplust. Marian begon haar carrière in retail op haar 17e, als weekendhulp in een kledingwinkel. Na jarenlang zelf op de winkelvloer te hebben gestaan als bedrijfsleider en troubleshooter, weet ze precies waarom jij als ondernemer praktische tips nodig hebt die je geen enorme investeringen in tijd en geld kosten. 


In 2012 richtte Marian Kooplust op, omdat ze ervan overtuigd was – en is – dat er (nog steeds) ontzettend veel kansen liggen voor stenen winkels. Sindsdien heeft Marian honderden ondernemers en medewerkers getraind. Van schoenenwinkels tot fotospeciaalzaken, bakkerijen, kledingwinkels en dierenspeciaalzaken.


Tijdens het Kooplust Event op 21 oktober zal Marian de 5 hoofd Masterclasses van de dag verzorgen.


ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

"


Ik vond dat het heel inspirerend gebracht werd. Tools die we kregen zijn meteen bruikbaar. Het was supergoed, en ik ben meteen met mijn actiepunten aan de slag gegaan. Mijn complimenten voor de dag!


"


De herkenning van de praktijk vond ik erg fijn. Ook de tips die je gelijk kan toepassen, en het besef dat oplossingen niet altijd zo moeilijk hoeven te zijn, werkten erg motiverend. Ik ben de dag erop meteen aan de slag gegaan met de tips en tot mijn verbazing zag ik direct resultaat, terwijl ik voorheen maar bleef worstelen met hoe ik een en ander aan moest pakken.


"


Fantastisch, knap hoe zoveel onderwerpen aan de orde komen, zonder dat ik het als 'te veel' heb ervaren! Heel inspirerend en praktisch bruikbaar!


"


De diversiteit en hoeveelheid informatie die we meegekregen hebben vond ik geweldig. Ik ben helemaal enthousiast naar huis gegaan met een hoop bagage om mee aan de slag te kunnen.


"


Vol met inspiratie ging ik aan het einde van de dag weer naar huis. De dingen die besproken zijn, kunnen meteen toegepast worden. Heel fijn! Mooie locatie ook.


"


Dank je wel voor de geweldige dag. Ik vond het een prima locatie, super goed verzorgd en geweldig goed geregisseerd door jou! Ik heb veel leuke dingen gehoord en je hebt me goed aan het denken gezet.


VROEGBOEKKORTING

Tot en met 15 juni 2019  bemachtig jij je ticket met 100 euro korting en is het toegangstarief slechts 147 euro.

long-arrow-down

21 oktober 2019. 5 Masterclasses. Allemaal om de groei van jouw winkel een megaboost te geven. Op een inspirerende locatie, in het gezelschap van ambitieuze andere winkeliers, met een heerlijke lunch en natúúrlijk ongelooflijk veel ideeën en tips. Ben je erbij? Klik op onderstaande button om je nu aan te melden. Het aantal plaatsen is gelimiteerd.