Gratis e-book: 'Ik kijk alleen maar even rond'

Je e-book is onderweg!

Dank je wel voor je aanvraag. We hebben het e-book naar je mailadres gestuurd. Maar wacht... we hebben nog iets voor je!

Werk jij in je winkel samen met een team van verkoopmedewerkers en wil je weten hoe je hen motiveert hun verkoopgesprekken te verbeteren?

Scroll dan naar beneden om meer te lezen over een gratis Masterclass van Kooplust over het motiveren van je medewerkers .


GRATIS KOOPLUST MASTERCLASS

'Succesvol verkoopmedewerkers van je winkel motiveren (zonder uren tijd kwijt te zijn)’

In deze Masterclass ontdek je:

01

3 simpele, snelle en effectieve tools om je medewerkers te motiveren. Ik stond zelf jarenlang op de winkelvloer en begeleidde talloze teams. Ik hanteerde in iedere winkel dezelfde tools en telkens met hetzelfde resultaat: een meer gemotiveerd team en betere cijfers. In deze Masterclass deel ik 3 van deze tools met je.

02

Hoe je medewerkers motiveert om een stapje extra te zetten voor klanten, net zoals jij doet. 

03

Waarom je medewerkers volstoppen met productkennis hen niet motiveert (en niet de beste verkoopvaardigheden oplevert).

04

Waarom JIJ de sleutel bent tot gemotiveerde medewerkers.

Je mag deze Masterclass absoluut niet missen als jij...

 ...je service naar een hoger niveau wil tillen.

De verkoopgesprekken op je winkelvloer gaan op dit moment niet verkeerd. Maar het kán beter. Je mist bij je medewerkers net dat stapje extra, ziet verschillen in niveau bij verschillende medewerkers of merkt dat de aandacht voor de klant toch met regelmaat verslapt.

 ...groei zoekt in je omzet en het aantal klanten.

Een meer gemotiveerd team wat alles op alles zet om klanten blij te maken leidt niet alleen naar een winkel waar met meer plezier gewerkt wordt, maar ook naar een winkel met meer omzet en meer klanten. Je conversie en bonbedrag zie je gegarandeerd binnen enkele dagen stijgen.

...je twijfelt hoe je jouw team het best motiveert.

Motiveren is eigenlijk hartstikke simpel. Het is geen ingewikkeld iets waar je ontzettend veel lef voor nodig hebt. Het hoeft helemaal geen wrijving tussen jou en je team op te leveren. En het hoeft echt geen zeeën van tijd te kosten. In deze Masterclass leer ik je een paar simpele tools die je zullen verbazen met hun effect.

Hoe ik talloze verkoopteams coachte tot stijgende cijfers 

"We twijfelen een beetje. Je bent nogal jong."

Dat is wat mijn potentiële werkgever na twee sollicitatiegesprekken zei. Ik had gesolliciteerd naar de functie van storemanager bij het jeansmerk Diesel. 22 jaar was ik. En alhoewel ik een goede indruk had achtergelaten, was de andere partij er niet zeker van dat ik op die leeftijd al een van hun winkels onder mijn hoede kon nemen.

Na nog een extra screening, kreeg ik het voordeel van de twijfel.

Ik startte in hun winkel in Eindhoven. En daar kwam ik in een nogal roerige periode terecht. Onderling geroddel, veel personele wisselingen, een team dat hun motivatie was verloren. En dat alles was te merken in de omzet. Dat zo'n broekie als ik (want ik was de jongste van het team) daar een positieve verandering in kon brengen, daar geloofde dat team niets van.

Anderhalf jaar zag de situatie er als volgt uit.

De conversie van de winkel in Eindhoven was verdubbeld. Het team werkte beter samen dan ooit. En mijn werkgever vroeg me andere winkels te helpen waar de omzet achterbleef.

Hoe ik dat voor elkaar kreeg? 

Dat deel ik graag met je tijdens de Masterclass 'Succesvol verkoopmedewerkers van je winkel motiveren'.

Want eigenlijk was het helemaal niet zo ingewikkeld. Ik volgde in alle winkels waar ik kwam hetzelfde recept. Ik hanteerde dezelfde tools, gebruikte dezelfde training en volgde dezelfde stappen. Telkens met hetzelfde resultaat: een meer gemotiveerd team en betere cijfers.

Die tools en stappen neem ik met je door tijdens de Masterclass. Er zijn diverse tijdstippen beschikbaar waarop je de Masterclass kan volgen, dus er is altijd wel een tijdstip dat bij jou past. Klik hier om jouw plek te reserveren, dan spreken we elkaar binnenkort.

Marian Bekkers

Cadeautje: de 1-dag-challenge 'Boost je bonbedrag'

Ben je live aanwezig bij deze online Masterclass, dan ontvang je een speciaal extraatje.

Zie het maar als een soort digitale goodiebag. Neem je live deel aan de Masterclass op het door jou gekozen tijdstip, dan ontvang je de 1-dag-challenge 'Boost je bonbedrag'. In deze challenge ontvang je stap voor stap instructies hoe het bonbedrag van jouw winkel in 1 dag een flinke boost te geven.

Deze bonus is alleen beschikbaar wanneer je live aanwezig bent bij de online Masterclass, dus reserveer je plekje hier om de 'Boost je bonbedrag' challenge te ontvangen >>

© 2022, Kooplust  I  Algemene voorwaarden   I  Privacybeleid  I  Contact

Deze teksten vallen onder het auteursrecht van Kooplust. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te kopiëren of herpubliceren.