Ontvang het gratis e-book 'De 5 stappen om een slechtverkopend product te slijten' 

In dit e-book leer je hoe de winkeldochters van jouw winkel eindelijk de verkoopvloer af vliegen. Laat onderstaand je naam en e-mailadres achter en ontvang het e-book direct in je inbox.

Wanneer je je gegevens achterlaat ontvang je (naast het e-book) een- tot tweemaal per week een e-mail van Kooplust met praktische en exclusieve tips voor je winkel, uitnodigingen voor gratis Masterclasses en info over de diensten van Kooplust. Je gegevens worden verwerkt volgens het Privacybeleid van Kooplust.

De 5 stappen


om een slecht verkopend product te slijten

inspiratiemails Kooplust
DE SCHRIJFSTER VAN HET E-BOOK
Marian Bekkers

Wie dat e-book schreef? Dat ben ik. Marian Bekkers, eigenaresse van Kooplust.

Ik begon mijn carrière in retail op mijn 17e, als weekendhulp in een kledingwinkel. Na jarenlang zelf op de winkelvloer te hebben gestaan als bedrijfsleider en troubleshooter, weet ik precies waarom jij als ondernemer praktische tips nodig hebt die je geen enorme investeringen in tijd en geld kosten.

In 2012 richtte ik Kooplust op, omdat ik ervan overtuigd ben dat er (nog steeds) ontzettend veel kansen liggen voor stenen winkels. Sindsdien heb ik talloze ondernemers en medewerkers getraind. Van schoenenwinkels tot fotospeciaalzaken, bakkerijen, kledingwinkels en dierenspeciaalzaken.

Iedere dag help ik met ontzettend veel plezier retailers en retailmedewerkers om te groeien. Via blogs en vlogs op de website van Kooplust, maar ook via workshops en individueel advies aan winkeliers. En natuurlijk: via e-books als deze. Ik hoop dan ook dat dit e-book jou helpt een stapje te groeien met je winkel. Veel leesplezier en succes met het uitvoeren van de stappen!

Schrijf je nu in!

Krijg direct toegang tot het gratis e-book 'De 5 stappen om een slechtverkopend product te slijten'.

Je gegevens worden verwerkt volgens het Privacybeleid van Kooplust.

De 5 stappen


om een slecht verkopend product te slijten

© 2022, Kooplust  I  Algemene voorwaarden   I  Privacybeleid  I  Contact

Don`t copy text!