fbpx
GRATIS E-BOOK

De drie meest gemaakte fouten

van winkels in de zoektocht

naar omzetgroei

Realiseert jouw winkel geen omzetgroei? Dan kan het zomaar zijn dat je in een van de drie meest gemaakte fouten bent getrapt. In dit gratis e-book vertel ik je wat in mijn ervaring – na 10 jaar zelfstandige winkeliers te hebben geholpen bij hun omzetgroei – de belangrijkste redenen zijn waarom winkeliers geen stijgende lijn zien in hun omzet. (En natuurlijk deel ik ook met je wat de oplossingen zijn om deze veelgemaakte fouten te vermijden.)

Klik op onderstaande knop en vraag nu gratis jouw exemplaar van het e-book aan.

Een bericht van Marian Bekkers, eigenaresse van Kooplust

Al sinds 2012 adviseer ik zelfstandige winkeliers met een of meerdere stenen winkels...

...en door de jaren heen heb ik heel wat ideeën gehoord hoe ondernemers de omzet van hun winkel wilden laten groeien. De meeste van die ideeën richtten zich jammer genoeg op de compleet verkeerde zaken.

Het werd me daardoor duidelijk dat heel wat ondernemers in het duister tasten hoe je een omzetgroei voor je winkel realiseert.  Na die 10 jaar ervaring kan ik je het volgende zeggen: groei zit vaak in de basis. In de kleine dingetjes die je met regelmaat doet (of niet doet). 

In dit e-book wil ik daarom de drie meeste gemaakte fouten delen die winkels maken in de zoektocht naar omzetgroei.  Ik hoop van harte dat het e-book je nieuwe inspiratie en energie oplevert. Ik wens je in ieder geval veel leesplezier!


Marian Bekkers

© 2022, Kooplust  I  Algemene voorwaarden   I  Privacybeleid  I  Contact

Deze teksten vallen onder het auteursrecht van Kooplust. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te kopiëren of herpubliceren.