Ecourses - Kooplust

Ecourses Kooplust

Voor zelfstandige winkeliers en

marketing medewerkers in retail.

Wekelijks een Inspiratiemail van Kooplust?

ECOURSES

Leren hoe je meer klanten naar je winkel trekt en meer verkoopt aan je klanten, maar vind je het lastig om de tijd te vinden voor een 'live' offline workshop? Dan zijn de ecourses van Kooplust perfect voor jou. Je leert via een online platform, waar je video's bekijkt en aan de slag gaat met werkboeken. Zo vertaal je zelfstandig de theorie naar de praktijk van jouw winkel. En bij vragen is Kooplust slechts een mailtje weg. Onderstaand vind je een overzicht van de ecourses die Kooplust aanbiedt. 

Kooplust Retail Academy

De Retail Academy is het programma wat je alles leert wat je als zelfstandige winkelier moet weten. Van hoe je een onderscheidend concept bouwt tot het ontwikkelen van een succesvolle offline en online marketing strategie, het inspelen op (on)bewust koopgedrag van de consument en het commercieel inrichten van je winkelvloer. En ja, zelfs nog veel meer dan dat... Vanwege de intensiviteit van het programma (voor de deelnemers en voor Kooplust) opent dit programma slechts eenmaal per jaar haar deuren.

Word een emailmarketing expert

In dit programma leer je onder andere hoe je meer inschrijvingen voor je nieuwsbrief verzamelt, hoe je ervoor zorgt dat je volgers je nieuwsbrief openen en van jouw emails gaan houden. En natuurlijk: hoe je emailmarketing inzet om meer klanten tot een bezoek aan je winkel te verleiden en je omzet te verhogen.