Start: maandag 16 januari 2023. Klik op onderstaande knop en schrijf je in. Met Marian Bekkers - coach voor zelfstandige winkeliers sinds 2012.

WAT JE LEERT

KICK-OFF SESSIE - MAANDAG 16 JANUARI 10.00 uur of 20.00 uur
Het simpele 7-stappen-systeem om een omzetgroei voor je winkel te creëren

SESSIE 2 - DONDERDAG 19 JANUARI 9.00 uur
Het geheim voor explosieve omzetgroei

SESSIE 3 - MAANDAG 23 JANUARI 9.00 uur
Het 7-stappen-systeem: Vraag & Antwoord sessie

SESSIE 4 - DONDERDAG 26 JANUARI 9.00 uur
3 veelgemaakte fouten die je omzetgroei saboteren

SESSIE 5 - MAANDAG 30 JANUARI 9.00 uur
Het 7-stappen-systeem: een case study

WAT ANDEREN ZEGGEN

"

"Marian legt alles heel mooi en duidelijk uit aan de hand van voorbeelden, waardoor je enorm geïnspireerd geraakt. Ze heeft me ontzettend veel motivatie gegeven om terug aan de slag te gaan en terug te geloven in mijn winkel."


 / Cadeauwinkel Studio Sanne, Antwerpen

"

"Marian zorgt ervoor dat ik niet inkak. Altijd vol inspiratie en enthousiast vertelt ze wat ik kan doen. Marian legt alles zo uit dat ik het heel makkelijk oppak. En het werkt! Keer op keer."


/ Kledingboetiek Kijan, Denekamp

"

"Eigenlijk raad ik iedereen een cursus van Marian aan, alles wat ze neerzet is zo goed onderbouwd en werkt voor 300%. Ik voel dat ze echt begaan is met haar volgers en klanten, ze maakt het echt het verschil."


/ Lindenhorst edelstenen & Mineralen, Dordrecht

COACH VOOR ZELFSTANDIGE WINKELIERS

Marian Bekkers begon haar carrière in retail in 1999 met de voeten op de winkelvloer en richtte in 2012 Kooplust op. Via Kooplust coacht ze zelfstandige winkeliers met een stenen winkel hoe meer omzet en meer klanten binnen te halen. En niet zonder succes, want haar klanten behalen omzetstijgingen van 50%. De blogs, nieuwsbrieven en socialmedia-kanalen van Kooplust staan vol met praktische en inspirerende tips en trokken de afgelopen jaren tienduizenden volgers.

KLAAR OM DE OMZET VAN JOUW WINKEL TE LATEN GROEIEN?

© 2023, Kooplust    I       I  Privacybeleid

Deze teksten vallen onder het auteursrecht van Kooplust. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te kopiëren of herpubliceren.