Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This cursus is currently closed


Welkom Klantmagneet! Ok, misschien voel je jezelf nu nog geen klantmagneet. 😉 Maar werk samen met mij in de Social Media Klantmagneet Club en ik weet zeker dat over niet al te lange tijd de volgers en klanten als bijen op honing op jouw winkel af vlíegen. Ik ben ontzettend blij dat je hier bent! 

Ben je net lid geworden, start dan met het bekijken van de rondleiding op het lesplatform hieronder. Scroll daarna verder naar onderen en begin met de Masterclass van deze maand of het downloaden van de content-kalender met voorbeeldteksten, Story-suggesties en ideeën voor je Reels. Veel succes en plezier met het aanscherpen van de socialmedia-strategie van jouw winkel!


Let op: in dit lesplatform vind je alle Masterclasses en overige content van de Social Media Klantmagneet Club terug. Het kan zijn dat je geen toegang hebt tot sommige lessen. Je ontvangt namelijk toegang vanaf de maand waarin je jezelf hebt aangemeld voor de Social Media Klantmagneet Club. Meld je jezelf bijvoorbeeld in januari 2023 aan voor de Social Media Klantmagneet Club, dan heb je wél toegang tot de lessen vanaf januari 2023 maar géén toegang tot de lessen tot en met december 2022. Wil je graag toegang tot een oudere les? Neem dan contact op met help@kooplust.com. Tegen betaling van een extra maandtarief geven we je toegang tot de content van de betreffende maand.

Marian Bekkers


Deze teksten vallen onder het auteursrecht van Kooplust. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te kopiëren of herpubliceren.