Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This cursus is currently closed

Welkom in de Feestdagen Plus Cursus! In de Feestdagen Plus Cursus leer je stap voor stap hoe jij van het laatste kwartaal van het jaar een succes maakt voor je winkel. Deze cursus bevat 3 Modules:

  • De eerste Module bevat gratis Feestdagen Flitscursus die Kooplust in 2017 organiseerde. Deze gratis cursus ontvang je als bonus bij de Feestdagen Plus Cursus, en bevat uitleg over wanneer je in het vierde kwartaal het beste jouw marketingacties kan organiseren.
  • De tweede Module (de Pre-Feestdagen Acties Module) bestaat uit 3 mogelijke marketingacties om de vroege feestmaand-shoppers naar je winkel te krijgen. Bij iedere marketingactie vind je bonusmaterialen zoals uitgewerkte e-mails en socialmedia-berichten die je kan gebruiken om de actie te promoten.
  • De derde Module (de Feestdagen Acties Module) bestaat uit 3 mogelijke marketingacties voor de Decembermaand. Bij iedere marketingactie vind je bonusmaterialen zoals uitgewerkte e-mails en socialmedia-berichten die je kan gebruiken om de actie te promoten.

Scroll naar onderen en kies onder ‘Cursus Inhoud’ de Module en Les waarmee je wil starten. Heb je vragen tijdens het volgen van de cursus? Mail dan naar help@kooplust.com. Veel succes!

Deze teksten vallen onder het auteursrecht van Kooplust. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te kopiëren of herpubliceren.