Kooplust

Kooplust Retail Academy

Dit online programma leert je via welke 7 stappen jouw winkel meer klanten en meer omzet binnenhaalt. Een programma met praktische tips, tijdbesparende tools en handvaten die ook zonder een groot budget of team uit te voeren zijn: dat is waar de Retail Academy voor staat.

Klantgegevens

Velden met een * zijn verplicht.

Jouw bestelling

Producten
Aantal
Prijs
Kooplust Retail Academy
-
+
2.497,00

Wat houdt je inschrijving in?

Kooplust Retail Academy

Wanneer je jezelf inschrijft voor de Retail Academy, ontvang je direct en levenslang toegang tot het online lesplatform. Je mag tot 14 dagen na je inschrijving gebruik maken van de niet-goed-geld-terug-garantie. Je leest de voorwaarden over deze garantie terug op de infopagina van de Retail Academy.

Overzicht bestelling

Product
Totaal
1
Kooplust Retail Academy
Kooplust Retail Academy × 1
2.497,00
Subtotaal 2.497,00
BTW 524,37
Totaal 3.021,37

Betaalinformatie

Alle transacties verlopen via een beveiligde verbinding.

 • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in ons privacybeleid.

Voordelen Retail Academy

 • Levenslang toegang

  Je hoeft de lessen van de Retail Academy niet op een bepaalde datum ‘af’ te hebben. Je krijgt onbeperkt toegang tot het online lesplatform. Levenslang toegang betekent ook dat je toegang krijgt tot alle updates van het programma. Helemaal gratis.

 • 100% tevredenheidsgarantie

  Je mag de Retail Academy risicovrij testen. Levert het programma niet wat je verwacht, of vind je het online leren niet fijn? Dan mag je tot 14 dagen na je inschrijving aangeven dat je je uit wil schrijven van de Retail Academy. Je ontvangt dan je volledige investeringsbedrag terug.

 • Certificaat na afronding

  Na het afronden van de 8 Modules ontvang je een officieel certificaat van je deelname aan de Retail Academy.

 • Leren op ieder moment en iedere plek

  De Retail Academy volgen kan altijd en overal. Het enige wat je nodig hebt, is een internetverbinding. Je bekijkt de lessen via een desktop, tablet of telefoon. In je winkel of buiten je winkel. Op welk tijdstip dan ook.

Ervaringen deelnemers

Ik heb meer geleerd in de Retail Academy dan in al de cursussen en workshops die ik in de afgelopen 31 jaar heb gevolgd.

Aeltsje de Groot
Echte Bakker De Groot, Stiens

Het is een programma dat me niet loslaat. Het levert je echt wat op. Het helpt je professioneler te worden en bewust met je winkel om te gaan.

Linde van Rijsewijk
Linde Leven, Hedel

Hulp nodig?

Hulp nodig tijdens je bestelling? Of tijdens je deelname aan de Retail Academy? Je bereikt ons op de volgende manieren.
 • E-mail Kooplust

  info@kooplust.com

 • Bel Kooplust

  0031 493 84 56 87