15 etalage ideeën die van jouw etalage een oogvanger maken

15 etalage ideeën om van jouw etalage een oogvanger te maken

Etalage ideeën vinden, het kan een hele uitdaging zijn voor een winkel. Zeker wanneer je als medewerker of ondernemer zelf verantwoordelijk bent voor het verzinnen van een thema van een etalage. Daarom helpt Kooplust je: in deze blogpost vind je maar liefst 15 etalage ideeën.

Etalage ideeën #1 Laat ze lachen


Humor is een geweldig thema voor je etalage. Weet je bij voorbijgangers een lach op het gezicht te brengen? Reken maar dat ze dan zin hebben om bij je naar binnen te lopen (of foto’s van je etalage op social media te delen). Neem een voorbeeld aan de onderstaande etalages:

Etalage ideeën #2 Een beetje groen


Een paar planten geven je etalage niet alleen een stukje levendigheid, maar fleuren je presentatie ook flink op. Wees creatief met hoe je planten en bloemen gebruikt. Van gewoon een plant in een pot hoef je geen stopkracht te verwachten. Deze etalages daarentegen…

Etalage ideeën #3 Een tipje van de sluier


Nummer drie van het lijstje met etalage ideeën: gebruik een beetje mysterie. Licht in je etalage een tipje van de sluier op en maak voorbijlopende klanten nieuwsgierig naar wat je nog meer te bieden hebt. Een paar voorbeelden:

Etalage ideeën #4 Geef je etalage een gezicht


Als iets de ogen van voorbijgangers weet te trekken, dan zijn het wel een ander paar ogen. Gezichtjes creëren in je etalage is een simpele en doeltreffende manier om de blik van potentiële klanten als een magneet naar je etalage te trekken:

Etalage ideeën #5 Herhaling , herhaling, herhaling


Nog een hele simpele tip voor je etalage: maak gebruik van herhaling. Plaats een paar producten in een rijtje.. en klaar is Kees.

En nog 10 extra etalage ideeën


Zoek je nog meer etalage ideeën? Kooplust heeft nog 10 extra ideeën voor je op een rijtje gezet.

Wil je deze extra etalage ideeën in je handen krijgen? Vul dan onderstaand je emailadres in. Je krijgt dan direct een email met een link naar het ebook met de 10 extra tips. Als bonus ontvang je (naast de etalage ideeën) ook iedere twee weken de Inspiratiemails van Kooplust.

Schrijf jezelf in voor de gratis Inspiratiemails en ontvang het e-book '15 etalage ideeën' 

In het e-book vind je 15 ideeën die je kan gebruiken voor het thema van je volgende etalage. Via de Inspiratiemails ontvang je wekelijks praktische tips voor je winkel (niet te lezen op de website van Kooplust!), toegang tot exclusieve events en af en toe een aanbieding om samen te werken met Kooplust.

Je gegevens worden verwerkt volgens het privacybeleid van Kooplust.

 

Afbeelding via Pixabay.