5 etalage ideeën om van jouw etalage een oogvanger te maken


Etalage ideeën vinden, het kan een hele uitdaging zijn voor een winkel. Zeker wanneer je als medewerker of ondernemer zelf verantwoordelijk bent voor het verzinnen van een thema van een etalage. Daarom helpt Kooplust je: in deze blogpost vind je 5 etalage ideeën.

Etalage ideeën #1 Laat ze lachen


Humor is een geweldig thema voor je etalage. Weet je bij voorbijgangers een lach op het gezicht te brengen? Reken maar dat ze dan zin hebben om bij je naar binnen te lopen (of foto’s van je etalage op social media te delen). Neem een voorbeeld aan de onderstaande etalages:

Etalage ideeën #2 Een beetje groen


Een paar planten geven je etalage niet alleen een stukje levendigheid, maar fleuren je presentatie ook flink op. Wees creatief met hoe je planten en bloemen gebruikt. Van gewoon een plant in een pot hoef je geen stopkracht te verwachten. Deze etalages daarentegen…

Etalage ideeën #3 Een tipje van de sluier


Nummer drie van het lijstje met etalage ideeën: gebruik een beetje mysterie. Licht in je etalage een tipje van de sluier op en maak voorbijlopende klanten nieuwsgierig naar wat je nog meer te bieden hebt. Een paar voorbeelden:

Etalage ideeën #4 Geef je etalage een gezicht


Als iets de ogen van voorbijgangers weet te trekken, dan zijn het wel een ander paar ogen. Gezichtjes creëren in je etalage is een simpele en doeltreffende manier om de blik van potentiële klanten als een magneet naar je etalage te trekken:

Etalage ideeën #5 Herhaling , herhaling, herhaling


Nog een hele simpele tip voor je etalage: maak gebruik van herhaling. Plaats een paar producten in een rijtje.. en klaar is Kees.

Meer tips voor je etalage?


Wil je meer tips voor je etalage? Wanneer je je inschrijft voor de Inspiratiemails van Kooplust, ontvang je wekelijks een e-mail van mij met tips voor je winkel. (En nee, die tips staan niet allemaal op de website van Kooplust.) Er zijn al meer dan 10.000 volgers van de Inspiratiemails, dus je bent in goed gezelschap als je je inschrijft. Klik hier om je naam en e-mailadres achter te laten en snel je eerste Inspiratiemail te ontvangen.

SCHRIJF JE IN VOOR DE GRATIS INSPIRATIEMAILS VAN KOOPLUST
Ontvang tijdelijk dit e-book cadeau

Via de Inspiratiemails ontvang je wekelijks praktische tips voor je winkel (niet te lezen op de website van Kooplust!), toegang tot exclusieve events en af en toe een aanbieding om samen te werken met Kooplust. En: nu tijdelijk als bonus het e-book 'De 5 stappen om een slechtverkopend product te slijten' als cadeau bij je inschrijving.

Je gegevens worden verwerkt volgens het Privacybeleid van Kooplust.


Afbeelding via Pixabay.

OVER DE AUTEUR

Ik ben Marian, eigenaresse van Kooplust. Via Kooplust help ik winkels meer klanten aan te trekken en meer te verkopen aan die klanten. Daarbij richt ik mijn focus vooral op zelfstandige winkeliers met een stenen winkel (in allerlei branches). Ben jij ondernemer in de retailbranche? Dan wil ik jou helpen groeien. In je ondernemersvaardigheden, of in je omzet. Klik hier om te lezen hoe Kooplust jouw winkel kan helpen.

Marian

BEKIJK DEZE BLOGS OOK EENS

5 veelgemaakte etalage fouten

5 veelgemaakte etalage fouten
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Meer hulp voor jouw winkel?

Naast het schrijven van blogs, biedt Kooplust diverse diensten aan om jou als zelfstandige winkelier te helpen bij de groei van jouw winkel. Klik op onderstaande knop om te lezen hoe Kooplust jou kan helpen met jouw winkel. 

Deze teksten vallen onder het auteursrecht van Kooplust. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te kopiëren of herpubliceren.