VOOR WIE

Voor winkels die op korte termijn een flinke groei in hun resultaat willen realiseren en op zoek zijn naar individueel en één-op-één advies.

WAT

Een intensieve workshopdag in jouw winkel waarin we een plan opstellen voor jouw groei, eventueel gecombineerd met 30, 60 of 90 dagen coaching.

TARIEF

Het tarief is afhankelijk van het traject wat je volgt. Ga je zelf aan de slag met je plan of wil je hulp van Kooplust? Het starttarief van de SOS service is € 1.500.

SOS SERVICE

Soms wil je vooruit. En snel. Omdat je een volgend niveau wil bereiken met je winkel. Een volgend niveau als ondernemer zijnde. Dan is de SOS service van Kooplust er om jou te helpen.


Iedere ondernemer heeft met regelmaat last van bedrijfsblindheid. Dat maakt het soms moeilijk om zelf te bepalen waar kansen liggen voor je winkel. Welke kans je als eerste moet grijpen. Of hoe je die kans precies grijpt.

In zo'n geval is het fijn als iemand van buitenaf je bijstaat. Met een objectieve blik en praktische tips. Dat is dan ook precies wat de SOS service van Kooplust je biedt. We gaan samen intensief aan de slag om op korte termijn groei voor jouw winkel te realiseren.


Wel een waarschuwing: die SOS service, dat is geen dagje naar het pretpark.  Tijdens de workshopdag gaan we diep graven, in de spiegel kijken en jou uit je comfort zone halen. Want dat is namelijk precies wat er nodig is voor jouw groei. 

HOE WERKT HET?

  • check
    Via de knop op deze pagina vraag je een persoonlijk gesprek aan. Een mail sturen naar info@kooplust.com mag ook. Dit eerste gesprek is geheel gratis en verplicht je uiteraard tot niets. In dit telefoon- of Skype gesprek stel ik (Marian, eigenaresse van Kooplust) je vragen over de huidige situatie van je winkel en bekijk of de SOS service bij je past. Uiteraard stel je omgekeerd ook al je vragen aan mij. Na dit gesprek ontvang je een offerte van mij rondom de SOS service. 
  • check
    Gaan we samen aan de slag? Dan ontvang je een intake-vragenlijst waarmee ik je winkel nog beter leer kennen. Daarnaast plannen we een datum waarop ik jouw winkel bezoek en we samen jouw persoonlijke actieplan maken om groei voor jouw winkel te realiseren.
  • check
    Aan het einde van deze workshopdag heb je een compleet en concreet actieplan waar je de volgende dag mee aan de slag kan. Je besluit vervolgens of je het plan zelfstandig uit gaat voeren, of dat je daarbij de hulp van Kooplust wil gebruiken. Kies je voor dat laatste, dan stellen we in overleg een traject op van 30, 60 of 90 dagen met daarin verschillende contactmomenten, winkelbezoeken en/of workshopdagen om jouw groei te versnellen.

WAT ZEGGEN ANDEREN?

BESTE MAAND OOIT

Ik besloot samen te werken met Marian omdat ik wilde leren hoe om te gaan met de veranderende consument. Onze samenwerking wierp zijn vruchten af: afgelopen december was onze beste decembermaand ooit. En dat terwijl ik al ruim 35 jaar ondernemer ben. Naast een aantal praktische aanpassingen, denk ik dat klanten ook vooral merken dat ik weer positief en met veel enthousiasme in de winkel sta.


Kees van Gils, Dierenspeciaalzaak van Gils

OMZETSTIJGING

Na de samenwerking met Marian merk ik dat ik met andere ogen ben gaan kijken. Naar mijzelf, naar mijn personeel, naar mijn klanten, naar mijn winkel, naar mijn assortiment. En doordat je met een andere en frisse blik kijkt, krijg je weer energie om de zaken aan te pakken. Marian geeft duidelijke inzichten. Praktisch, helder. Gelijk aan het werk. Ik ben ontzettend blij, dat ik Marian tegen ben gekomen. Na jaren van omzetdaling zagen we eindelijk weer omzetstijging!


Aeltsje de Groot, Echte Bakker De Groot

PRAKTISCH

Marian heeft zelf heel veel praktijkervaring, en begrijpt daardoor heel goed waar je tegen aan loopt en hoe je daarmee om kan gaan. Je hebt misschien snel het gevoel dat sommige dingen niet kunnen, of moeilijker zijn, in jouw winkel. Maar toch kan het overal. Ik vind dat Marian je dat heel goed duidelijk kan maken, met heel veel praktische opdrachten.


Nicolette Nuijten, Kleine Reus

WINST

Marian heeft me het inzicht gegeven dat er nog heel veel winst is te behalen bij ons. Zeker in het tevreden houden van onze bestaande klanten en het klantgericht werken.


Carina de Graaf, Andy's Dierensuper

DIRECT TOEPASBAAR

Ik merk dat ik de tips al direct toepas in de winkel. Ik ben veel alerter en zie dat het effect heeft op de klanten. Bedankt!


Vivian Scheeres, SweetyCake

VERANDERING

Marian, ontzettend bedankt voor je tijd, inzet en uitleg. We hebben naar aanleiding van je adviezen enkele zaken in de inrichting van onze winkel aangepast en zien meteen resultaat: de ‘loop’ in de winkel is geheel veranderd!


Roos Burggraaff, Via Natura

De SOS service van Kooplust is speciaal ontwikkeld voor zelfstandige ondernemers. In alle takken van retail: van opticiens tot bakkerijen, van modewinkels tot dierenspeciaalzaken. Of je nu één of meerdere winkels hebt, net begint of al 35 jaar in het vak zit:  ik wil je ontzettend graag laten zien wat er mogelijk is voor jouw winkel en jou helpen je doel te bereiken. Neem gerust contact op voor een eerste en vrijblijvende kennismaking!