K O O P L U S T

e v e n t

10 SEPTEMBER 2018

long-arrow-down

GASTVROUW

Marian Bekkers, eigenaresse Kooplust

DATUM

 10 

SEPTEMBER

09.30u -17.00u

LOCATIE

huize bergen

VUGHT

DE 5 MASTERCLASSES TIJDENS HET EVENT

 • check
  Masterclass #1: De 3 groeifases van je winkel. In deze Masterclass hoor je welke 3 fases van groei iedere winkel meemaakt. Je ontdekt hoe je voor jezelf bepaalt in welke fase jouw winkel zich bevindt, en wat het eerste actiepunt van jouw groei-plan moet zijn. Ook ontdek je in welke fase een gevaarzone zit (waardoor de groei van je winkel stopt) en hoe je als ondernemer die gevaarzone ontwijkt.
 • check
  Masterclass #2: Hoe je jezelf en je team iedere dag motiveert. Hoe coach je jezelf en je team tot het leveren van de beste prestaties? Dat krijg je te horen in deze Masterclass. Je ontdekt 5 tactieken die Kooplust gebruikte om talloze teams in korte tijd naar een hogere omzet te begeleiden. En wel zo fijn: al deze tactieken kosten je slechts een paar minuten per dag.
 • check
  Masterclass #3: Sturen op cijfers. In deze Masterclass leer je hoe je de resultaten van jouw winkel stuurt op basis van cijfers. Welke cijfers check je, hoe analyseer je de resultaten en wat voor acties onderneem je op basis van die cijfers? Samen kijken we naar de 10 cijfers die je wekelijks moet checken. Klinkt misschien als een hele waslijst, maar je leert ook hoe het bijhouden van die cijfers je niet meer dan 60 minuten per week kost.
 • check
  Masterclass #4: 30 manieren om een wow-ervaring te creëren. In deze Masterclass ontdek je hoe je jouw klanten verbluft met je service (in de positieve zin van het woord natuurlijk!). Je leert wat het betekent om je klanten te verrassen en échte fans te maken door middel van de PIEK-piramide. Belofte: je krijgt alleen praktische, low-cost manieren waar je morgen mee kan beginnen.
 • check
  Masterclass #5: Manage je marketing in 1 dag per maand. Weet je dat je marketing vandaag de dag een van de belangrijkste manieren is om klanten aan te trekken, maar lukt het je maar niet een goede strategie op te zetten? In deze Masterclass leer je hoe je dit in 1 dag per maand voor elkaar krijgt. Want ja: 1 dag per maand waarop je gefocust te werk gaat met dit cruciale onderdeel van je winkel, maakt een wereld van verschil in je succes.

Naast de Masterclasses die je volgt is er deze dag nog veel meer te doen: extra workshops van gastsprekers, kennismaken met andere inspirerende ondernemers, een verrassingsbonus en de mogelijkheid om 1-op-1 advies te krijgen van mij (Marian).

SPREKERS

HOOFDSPREKER EN GASTVROUW

Je gastvrouw en de hoofdspreker op 10 september is Marian Bekkers, eigenaresse van Kooplust. Marian begon haar carrière in retail op haar 17e, als weekendhulp in een kledingwinkel. Na jarenlang zelf op de winkelvloer te hebben gestaan als bedrijfsleider en troubleshooter, weet ze precies waarom jij als ondernemer praktische tips nodig hebt die je geen enorme investeringen in tijd en geld kosten.

In 2012 richtte Marian Kooplust op, omdat ze ervan overtuigd was en is dat er (nog steeds) ontzettend veel kansen liggen voor stenen winkels. Sindsdien heeft Marian honderden ondernemers en medewerkers getraind. Van schoenenwinkels tot fotospeciaalzaken, bakkerijen, kledingwinkels en dierenspeciaalzaken.


Tijdens het Kooplust Event op 10 september zal Marian de 5 hoofd Masterclasses van de dag verzorgen, en maak je kans op het ontvangen van 1-op-1 advies van Marian zelf.

GASTSPREKER

“Hoe gebruik je Instagram om consumenten naar je winkel(s) te krijgen?”

In deze workshop laat Mirjam van Rees van RetailFans.nl je zien hoe je Instagram als extra verkoopkanaal inzet voor je winkel(s). De verwachting is dat het aantal Nederlandse gebruikers op Instagram dit jaar explosief gaat groeien. Daarom is dit hét moment om met Instagram aan de slag te gaan.

Het belooft een super praktische workshop te worden waarin Mirjam aan de hand van praktijkvoorbeelden laat zien wat je als winkel allemaal kan doen met Instagram. Ze gaat o.a. laten zien hoe je nieuwe volgers krijgt, hoe je (veel) likes en reacties krijgt en hoe je vervolgens die consument naar je winkel(s) krijgt. Deze workshop is zowel voor de beginner als voor de ervaren Instagram gebruiker heel leerzaam.


Mirjam is de gehele dag aanwezig en ook tussendoor kan je vragen aan haar stellen of haar mee laten kijken naar jouw Instagram account.


GASTSPREKER

“Maak je webwinkel succesvol”

De grens tussen een stenen winkel en een online winkel vervaagt. Steeds meer consumenten combineren online met offline, als ze op zoek zijn naar een bepaald product. Ze kopen waar en wanneer het hen uit komt. Cross channel winkelen, waarbij online en offline gecombineerd worden, heeft de toekomst.

Een webwinkel geeft je als winkelier een extra marketing- en verkoopkanaal. Maar hoe trek je nou bezoekers naar je webwinkel en hoe maak je vervolgens klanten van deze bezoekers? Dat legt Astrid van Kollenburg van Succes met je Webshop uit in deze inspirerende workshop. De workshop is vooral leerzaam voor wie een webwinkel heeft of overweegt om er een te starten.

Astrid is de gehele dag aanwezig en ook tussendoor kan je vragen aan haar stellen.


KAARTVERKOOP GESLOTEN

De inschrijving voor het Kooplust Event is gesloten op 31 augustus. 

long-arrow-down

10 september 2018. 5 Masterclasses. Allemaal om de groei van jouw winkel een megaboost te geven. Op een inspirerende locatie, in het gezelschap van ambitieuze andere winkeliers, met een heerlijke lunch en natúúrlijk ongelooflijk veel ideeën en tips. Ben je erbij? Klik op onderstaande button om je nu aan te melden. Het aantal plaatsen is gelimiteerd.